
- ΜΠΑΣΚΕΤ
- Posted
- Διαβάστηκε 881 φορές
Δικαίωση του ΦΙΛΙΠΠΟΥ για το ματς με Ψυχικό!
Δικαιώθηκε η ομάδα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ για την αναμέτρηση απέναντι στο Ψυχικό που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 21 Μαϊου.
Θυμίζουμε πως ο αγώνας αρχικά κατοχυρώθηκε υπέρ της ομάδας του Ψυχικού με 20-0 στα χαρτιά, καθώς οι Βεροιώτες δεν βρέθηκαν στο γήπεδο για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Έτσι η αρχική απόφαση έδωσε τους δυο βαθμούς στην ομάδα της Αθήνας και υποχρέωνε τους «ερυθρόλευκους» να ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα με ένα βαθμό λιγότερο. Η έφεση ωστόσο της διοίκησης του συλλόγου, αφού δεν ευθύνεται η ομάδα για την μη παρουσία της στο γήπεδο μιας και η πτήση που ήταν προγραμματισμένη από Θεσσαλονίκη για Αθήνα δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιήθει λόγω ομίχλης, δικαίωσε τον ΦΙΛΙΠΠΟ και εξάλειψε την ποινή του.
Έτσι η ομάδα της Βέροιας θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στη Β’ Εθνική έχοντας 0 βαθμούς και όχι μείον 1. Μάλιστα μετά από συνεννόηση έγινε δεκτό το αίτημα να μην οριστεί εκ νέου η συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς δεν έχει κανένα απολύτως βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Σχετικά Άρθρα
-
Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Φίλιππο Βέροιας στη National League 2
-
Πρεμιέρα στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ - Δυνατό ξεκίνημα για ΓΑΣ Μελίκη και Αετούς Βέροιας
-
Ο Φίλιππος Βέροιας με δύο ομάδες στην Πρέβεζα για Κύπελλο Ελλάδος και διεθνή αγώνα “Miss Daphne”
-
Έτοιμος για το πρώτο ματς στη National League 2 ο Φίλιππος Βέροιας