ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 745 φορές

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ: Νίκησαν τους "Texas Losers" τα "Παρταλια"

Την Δευτερα 6 Ιουνίου έγινε ενα παιχνίδι για το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ που πλησιάζει στην τελική ευθεία για την κατάταξη των ομίλων. Δυο ομάδες αήττητες, αλλα μονο μια θα παρέμεινε μετα το τελος του παιχνιδιού και αυτή ήταν τα Παρταλια με σκορ 75-61ενάντια στους Texas Losers.

Σε ενα πολυ δυνατο παιχνίδι με μεγαλο σκορ , επιβλήθηκαν οι περσινοί πρωταθλητές παίρνοντας και διαφορα στο τελευταίο δεκάλεπτο . Ο  Κωστογλιδης πυροβολούσε απο παντού , ο Σπορελας ασταμάτητος στο ζωγραφιστό και ενας Σαζακλιδης που κατατρόπωσε καθε αμυντικό σύστημα της αντίπαλης ομάδας . Κέρβερος στα ριμπάουντ ο Γεωργοπουλος και η ομάδα του κέρδισε επάξια την πρωτιά του Β Ομίλου.

Ξεκίνησαν πολυ δυνατά οι Τεξανοι του Μπιζετα , με τον αρχηγό να ρίχνει τρίποντες βόμβες . Οι Παπαδοπουλος και Μανουρας υπερίσχυσαν στις δυο ρακέτες κρατώντας την ομάδα τους στο σκορ, ο Πυρκας έτρεξε για να πιάσει την αντίπαλη αμυνα στον ύπνο , αλλα δεν ήταν αρκετά για να τους κανουν να χαμογελάσουν στο τελος . Το τελος της φάσης των ομίλων τους βρίσκει στην δεύτερη θέση.

TEXAS LOSERS: Παπαδόπουλος 18, Μανουρας 17, Σαββαιδης 6, Σισμανίδης 2, Μπιζετας 9, Πυρκας 5, Σπυριδωνιδης 4.

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Κωστογλιδης 16, Σπορελας 20, Κασαπης 6, Εμανουηλιδης 9, Σαζακλιδης 19, Γεωργοπουλος 5.