ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 515 φορές

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ: Εύκολη νίκη για τις "Μορφές"

Την Πεμπτη 2 του μηνός έγινε ενα και καλο παιχνίδι για το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ στο γήπεδο "Αρης Γεωργιαδης" στην Εληα, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Τριγωνη.

Δεύτερη απανωτή νίκη και καλη εμφάνιση για τις Μορφες, με μαέστρο τον Ιωσηφίδη  που πέτυχε 5 τρίποντα στο παιχνίδι , που αποτελεί και ρεκόρ ως τωρα στο τουρνουά . Ενας ανεπανάληπτος Ορφανιδης , πήρε την σκυτάλη στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε ακατάπαυστα  και τον σταμάτησε μονο η κόρνα της λήξης ! Επίσης ενας Σκουμπόπουλος απο τα παλια και ο Χατζηκυριακίδης έκλεισε τον εναέριο χώρο.

Τελευταίο παιχνίδι στο τουρνουά για τους αξιαγάπητους Γνωστοί κ Φιλοι , με απολογισμό 1 νίκη σε 6 παιχνίδια στην παρθενική τους συμμετοχή . Με όπλο την καλη παρέα , το ήθος και το πάθος για ενα ακόμα παιχνίδι πάλεψαν μεχρι τέλους . Με πολλές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι , οι Μπιζετας , Φουτσιτζης σκόραραν απο παντού , και οι  Κυβεντίδης , Πολυμενης τάραξαν την αντίπαλη αμυνα . Πολυ καλός αμυντικά ο  Αλεξίου που έτρεχε ακούραστος σε όλο το γήπεδο . Τίτλοι τέλους για την θαυμαστή παρέα του Κοζα , που τους χάρηκε το κοινό για ενα τελευταίο παιχνίδι.

Μορφες 72 - Γνωστοί κ Φιλοι 44

ΜΟΡΦΕΣ: Τριγωνης 8, Τσιγαρας 6, Μαυροπουλος , Τζιουμακης 4, Σκουμποπουλος 8, Ιωσηφιδης 23(5), Τσιουντας 2, Ορφανιδης 15, Χατζηκυριακίδης 6.

ΓΝΩΣΤΟΙ κ ΦΙΛΟΙ: Κυριακιδης 2, Εκμεκτσογλου, Πολυμενης 7, Κυβεντιδης 5, Αλεξιου , Μπιζετας 14, Τουσας 4, Φουτσιτζης 12.