ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 563 φορές

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ: Νίκες για Bad Boys και Άτλαντες

Τεταρτη πρώτη μερα του Ιουνίου και το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ συνεχίστηκε με δυο παιχνίδια του Α' Ομίλου. Τα κακά παιδια έσβησαν τα κακώς κείμενα μετα την ήττα απο τις Μορφες και κέρδισαν την ΘΥΕΛΛΑ . Τελος οι Άτλαντες αν και λαβωμένοι απο τραυματισμούς, κέρδισαν τους αξιόμαχους Χαβαλενθια.

Bad Boys 63- Θυελλα 44

Ο Δουλαλας κερνάει , η ομάδα κερδίζει . Σίφουνας   πραγματικός κέρδισε ολες τις μονομαχίες και οδήγησε την ομάδα του στην νίκη . Πύραυλος ο Δομουτζης μαζι με τον Κωστογλιδη στις δυο ρακέτες , καθώς και ο αρχηγος  Μπακαλίδης που σκόραρε ανελλιπώς.
Τελευταίο παιχνίδι για την θυελλώδη παρέα του Κονδωνη , που έδωσαν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους με πάθος και δύναμη για την νίκη . Ενας Πεχλιβανίδης ασταμάτητος στο καλυτερο του παιχνίδι ως τωρα  , οι Μπουσικας , Κατσιγιαννοπουλος  , Κονδωνης έβαλαν μεγάλα καλάθια και ενας γίγαντας Μουρατιδης να πυροβολεί απο την γραμμή του τρίποντου , έριξαν την αυλαία στην τελευταια παράσταση της αξιόμαχης Θύελλας!
BAD BOYS: Δουλαλας 19, Γωγος 1, Μπακαλιδης 8, Στυκας 9, Κωστογλιδης 8, Δομουτζης 14, Πολυμερης 4.
ΘΥΕΛΛΑ: Μπουσικας 7, Σαρηγιαννιδης, Κονδωνης 9, Γκοντοπουλος, Πεχλιβανίδης 10, Ζαλωνης 5, Κατσιγιαννοπουλος 6, Κατσουγιαννόπουλος , Μονας , Βαρβερης 2, Μαυρομιχάλης , Μουρατιδης 5.

Ατλας 52- Χαβαλενθια 43

Στο βραδινο παιχνίδι που έγινε στο ΕΑΚ Μακροχωρίου λόγω βροχής , οι άτλαντες παρα τις απουσίες των Κλωναρα και Κοτζαμπαση , κατάφεραν να κάμψουν έστω και δύσκολα την αντίσταση των αντιπάλων τους . Ο Σιστακος πρώτος στον χορό των πόντων , με τον Στογιάννο να ακολουθεί και τον Παπαγιαννη να κερδίζει κατα κράτος τις δικες στο ζωγραφιστό , έριξαν στον καναβάτσο τις οποίες προσπάθειες των αντιπάλων για να κλέψουν την νίκη.
Στην αντίπερα όχθη ο αρχηγος Πιτουλιας με την βοήθεια των Μπασια και Σαράφη πάλεψαν με τα θηρία αλλα τα πολλα λάθη τους κόστισαν . Πολλές μάχες και για τους Λαμπαουνα και Ανδρονιαδη.
ΑΤΛΑΣ: Σιστακος 20, Στογιάννος 9, Μπογδαμπειδης 2, Παπαγιαννης Ν. 12, Καραθανασης , Σιασιος 3, Καραγιαννοπουλος 5, Αχτσης 1, Τουφας .
ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ: Πιτουλιας 16, Μαυροματίδης Γ. 2, Μπασιας 7, Μαυροματίδης Ν. , Σαράφης 8, Λαμπαουνας 4, Παπαδοπουλος 2, Ανδρονιαδης 2.