ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 603 φορές

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ: Νίκες για Bad Boys και LiverCool

Συνεχίστηκε την Τεταρτη 25 Μαιου το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ με δυο παιχνίδια, ενα απο καθε όμιλο. Ζευγάρωσαν τις νίκες οι Bad Boys και πρώτη νίκη για τους LiverCool μετα απο δυο ήττες.

Σε ενα παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη , τα κακά παιδια του Μπακαλίδη έδειξαν οτι ειναι σκληρά καρύδια . Με τον Δουλαλα μαέστρο να τρύπαει την αμυνα με καθε τροπο, τον Δομουτζη να ακολουθεί και τον Μπεκιαρίδη  να σκεπάζει τα καλάθια , κατάφεραν να παρουν το ροζ φύλλο .
Στην αντίπερα όχθη η αστοχία χτύπησε το σύνολο του Κοζα , με τους Φουτσιτζη και Πολυμενη να προσπαθούν να βγάλουν τα κάστανα απο την φωτιά . Πολυ καλός και ο Εκμεκτσογλου , αλλα δεν κατάφεραν να φέρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.
ΓΝΩΣΤΟΙ Κ ΦΙΛΟΙ: Εκμεκτσογλου 4,Κυβεντίδης 2,Αργυροπουλος 5, Πολυμενης 3, Αρβανίτης , Αλεξιου, Μπιζετας 2, Κοζας 4, Τουσας , Φουτσιτζης 7, Κυριακιδης 2.
BAD BOYS : Δουλαλας 18, Γωγος 1, Λουστας , Μπακαλιδης , Στυκας 4, Λιακοπουλος 4, Μπεκιαρίδης 6, Κωστογλιδης , Δομουτζης 9, Πολυμερης 2.

Ανάσα για τους LiverCool και πρώτη νίκη στον όμιλο μετα απο δυο αποτυχημένες προσπάθειες . Έχοντας 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους να αντιδράσουν . Ο Κυριαζοπουλος οργάνωνε , οι Ουγγρινης και Κουλης  εκτελούσαν , και ο  Βλαχακης καθάριζε οτι κινούταν μεσα στο ζωγραφιστό ! Ο καινούριος προπονητής Ηλιαδης Αλέξανδρος έφερε άλλη πνοή στην ομάδα !
Στο αντίπαλο στρατόπεδο σημαντική η απουσια του Μυτιλεκα ! Ετοιμοπόλεμοι παρουσιάστηκαν οι Κουβανοί με τον αρχηγό Κοντοκώστα  και τον Καρανάσιο  να κανουν πάρτυ στις δυο ρακέτες στο πρωτο ημίχρονο . Ο Καραντουμανης εξαιρετικός και ο  Κορωνάς που πλήγωνε το αντίπαλο καλαθι σε καθε ευκαιρία . Στο δεύτερο ημίχρονο επήλθε η κούραση και ακολούθησε η ήττα.
LIVERCOOL: Κωτιαδης 2, Παπαγιαννης, Κουλης 12, Μπαλτζης 2, Ουγγρινης 12, Τσιριμπακας 4, Κορυτσαιος 14, Κυριαζοπουλος 10, Λιολιος 4, Βλαχακης 11.
ΑΒΑΝΑ: Μπερπερογλου , Γκίνης 4, Καραντουμανης 11, Καρανάτσιος 15, Μποροδημος 2, Τατσης 2, Κοντοκώστας 12, Κορωνάς 7.