ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 502 φορές

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ: Texas... winners!

Ένα ματς διεξήχθη την Τριτη (24/05) για το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ, που όπως αναμενόταν ήταν ντέρμπι με τα ολα του. Οι Texas ήταν Winners τελικα και επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους.

Ξεκινώντας με τον αέρα του φαβορί και με έναν καταπληκτικό Παπαδόπουλο να θέτει τις βάσεις για το ροζ φύλλο , οι Texas προσπάθησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους . Ο Πυρκας άψογος οργανωτής , ο αρχηγός Μπιζετας εκτελεστής , και ο Μανουρας καθάρισε ολα τα σκουπίδια .

Οι νεοφώτιστοι έδειξαν καλύτερο πρόσωπο απο το τελευταίο παιχνίδι τους , πάλεψαν μεχρι τελος και νικήθηκαν απο ενα καλάθι στα τελευταια δευτερόλεπτα που αποσόβησε την παράταση . Ενας καταπληκτικός Τσιάρας , με τον Μαρτο να εκτελεί πάλεψαν μεχρι τέλους αλλα δεν τα κατάφεραν. Ομαδική προσπάθεια που δυστυχως ήταν άκαρπη.

TEXAS LOSERS: Σαββαιδης , Χατζηνάκος , Πυρκας 8, Μπιζετας 12, Λιανιδης , Παπαδοπουλος Γ. 19, Γκουνταρας , Τζιμογιάννης 2, Μανουρας 7.

SLOW PISTONS: Σπυριδόπουλος 4, Μαυροκεφαλίδης 9, Τσιαμήτρος 2, Κωτσακης 6, Εφρυντιδης 4, Μαρτος 9, Σιδηροπουλος 2, Τσιάρας 10.