ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 452 φορές

Τα ματς του Σαββατοκύριακου στο τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ

Σαββατο 21 Μαιου και το ΔΑΚ Μακροχωρίου φιλοξένησε τρία παιχνίδια του τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ . Στους δυο αγώνες επικράτησαν τα φαβορί και στο main event  εγινε η έκπληξη σε ενα ματς που δεν ήταν για καρδιακούς!

Στο πρωτο χρονικα παιχνίδι οι Τεξανοι κέρδισαν τους νεοφώτιστους , αποδεικνύοντας οτι το δυνατο τους σημειο ειναι η γραμμή κρούσης στο ζωγραφιστό . Οι Νταφος και Μανουρας έκαναν πάρτυ στις 2 ρακέτες και ώθησαν την ομάδα τους στη νίκη .
Απο τους αντιπάλους ενας Μυτιλεκας για ολες τις δουλειές , σε συνεργασία με τον Μποροδημο πάλεψαν αλλα δεν κατάφεραν να αποφύγουν το μοιραίο . Αβάνα 33- Texas Losers 50 .
ΑΒΑΝΑ: Περπέρογλου, Γκίνης 4, Καραντουμανης 2, Καρανάτσιος 2, Μόσχου, Μποροδημος 6, Τατσης , Μυτιλεκας 17, Κοντοκώστας 2, Κορωνάς .
TEXAS LOSERS: Χατζηνάκος 3, Πυρκας 7, Λιανιδης 6, Παπαδοπουλος 6, Νταφος 11, Σαββαιδης 6, Μανουρας 11, Μπιζετας , Γκουνταρας , Σισμανίδης , Τζιμογιάννης .

Στο παιχνίδι των 19:30 οι Άρρωστοι  έγιναν καλα , έκαναν την έκπληξη και διέκοψαν το αήττητο σερί των αντιπάλων τους . Ενας Βυζας πανταχού παρών σε αμυνα και κυρίως επιθεση και ο Θεοδωρίδης με το τρίποντο και την μια βολή στα τελευταια 10 δευτερόλεπτα έκριναν τον νικητή .
Η ομάδα των Βεροια23 δεν έπιασε απόδοση , και ουσιαστικά στην τελευταια φάση κάνοντας φάουλ για βολές με 1,4 δευτερόλεπτα να απομένουν στο ρολόι , δώρισε το παιχνίδι στους αντιπάλους τους . Οι Βασιλοπουλος και Μιχαηλιδη διασώθηκαν απο τους ηττημένους . Βέροια23 31- Άρρωστοι 32.
ΒΕΡΟΙΑ23 : Τζιμογιάννης 8, Μιχαηλιδης 5, Τζανετος 3(1), Βασιλοπουλος 6, Λεονταρακης 2, Τσισμανιδης 4, Καραμουτης 2, Αβρααμ .
ΑΡΡΩΣΤΟΙ : Νικολαιδης Μ. 2, Μωυσιαδης 2, Θεοδωρίδης 5(1), Βυζας 18(2), Νικολαιδης Δ. 3, Μπουλασικης 2.

Το βραδινό παιχνίδι δεν επιφύλασσε εκπλήξεις , οι Άτλαντες με την επανεμφάνιση του Κοτζαμπαση και την απουσία του Αχτση κέρδισαν τους αντιπάλους τους . Με έναν πραγματικό δάσκαλο χορού Σιστακο να χορεύει την αντίπαλη αμυνα , να εκτελεί έξω απο τα 6,75 , και τους Κλωναρα  και Παπαγιαννη Ν. να συμπληρώνουν το επιθετικό κρεσέντο , δεν βρήκαν αντίσταση.
Δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Κοζα παίζοντας με απουσίες ,  με τον πρωτο και αήττητο του Α Ομίλου . Ο Αρβανίτης έσωσε τα προσχήματα και με τους Τούσα , Κυβεντίδη και Μπιζετα πάλεψαν αλλα δεν τα κατάφεραν . Ατλας 69 - Γνωστοί Κ Φιλοι 40.
ΑΤΛΑΣ: Σιστακος 21, Στογιάννος 2, Μπογδαμπειδης 4, Παπαγιαννης 7, Καραθανασης 4, Σιασιος 4, Κοτζαμπασης 9, Καραγιαννοπουλος 4, Κλωναρας 12, Τουφας 2.
ΓΝΩΣΤΟΙ Κ ΦΙΛΟΙ: Εκμεκτσογλου, Κυβεντιδης 4, Αρβανίτης 15, Αλεξιου, Μπιζετας 6, Κοζας 9, Τουσας 6, Φρυτζιδης.
Να σημειωθεί οτι η διαιτησία των κύριων Μητωνα και Τζιμου ήταν αξιοσημείωτη παρα την κούραση των 3 παιχνιδιών.

Την Κυριακή 22 Μαιου με δυο παιχνίδια συνεχίστηκε η αγωνιστική στο ΔΑΚ Μακροχωρίου. Η Χαβαλενθια κέρδισαν την ομάδα των ΘΥΕΛΛΑ και οι Χωρίς Ελεος έκαναν περίπατο στο ντέρμπι με τις Μορφες που παρουσιάστηκαν για ενα ακόμα παιχνίδι αγνώριστοι.

Στο πρωτο παιχνίδι οι Χαβαλέδες του Πιτουλια δυσκολεύτηκαν αλλα χαρης στην ευστοχία τους στα τρίποντα τα κατάφεραν . Πιτουλιας , Σαράφης , και  Μπασιας , οι τρεις σωματοφύλακες για τους Χαβαλενθια , μαζι με τον ογκόλιθο Ανδρεόπουλο , έκαναν και παλι την δουλεια τους .
Θυελλώδης αμυνα !! Αλλα όχι και επιθεση ! Αλλο ενα δυνατο τεστ για τους νεοφώτιστους ΘΥΕΛΛΑ , με τον Μόνα σε πολυ καλη μερα και τους Κατσιγιάννοπουλο , Βαρβερη να προσφέρουν λύσεις , που όμως δεν ήταν αρκετές . Κέρβερος στην αμυνα ο Πεχλιβανίδης  !! Θύελλα 43- Χαβαλενθια 53.
ΘΥΕΛΛΑ : Σαρηγιαννίδης, Κατσουγιαννόπουλος 1, Γκοντοπουλος , Μπουζίκας 2, Πεχλιβανίδης 1, Ζαλωνης 2, Κατσιγιαννοπουλος 11, Κονδωνης 3, Μονας 13, Βαρβερης 10, Μουρατιδης , Μαυρομιχάλης .
ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ : Πιτουλιας 11, Ανδρεόπουλος 5, Μαυροματίδης Γ. 2, Μπασιας 9, Μαυροματίδης Ν. 6, Σαράφης 11, Λαμπαουνας 2, Παπαδοπουλος Β. 4, Ανδρονιαδης 3.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας,  ανελέητοι απο την αρχή μεχρι το τελος οι Χωρίς Ελεος δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους . Ο αρχηγός Μουρατιδης βρήκε τα πατήματα του και με έναν καταπληκτικό Χατζηεμμανουήλ , ήταν οι αιχμές του δόρατος στην επιθεση . Οι Αποστολου και Μαργαριτοπουλος πίεσαν στην αμυνα και ετσι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν τελευταίοι .
Μορφες απο αλλο πλανήτη , με πεσμένη ψυχολογία λόγω των απουσιών του Τζιουμακη και Ιωσηφίδη  , έκαναν άλλη μια εμφάνιση ανάξια του ονόματος τους . Με πολλα νεύρα και λαθος επιλογές και παρα την επανεμφάνιση του  Τσιούντα δεν κατάφεραν τίποτε αξιόλογο . Μορφες 34- Χωρίς Ελεος  57.
ΜΟΡΦΕΣ: Τριγωνης 8, Τσιουντας 4, Τσιγαρας 6, Τόκας , Μαυροπουλος, Σκουμποπουλος 6, Ορφανιδης 6, Χατζηκυριακίδης 4.
ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Σταμπουλής 9, Χατζηεμμανουήλ 16, Μουρατιδης 14, Αποστολου 6, Χατζης 6, Στεργιοπουλος 2, Μαργαριτοπουλος 5.