ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 579 φορές

Τρία ματς έγιναν την Κυριακή για το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ

Την Κυριακή (15/05), ημέρα του τελικού της Euroleague, έγιναν 3 παιχνίδια για το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ στο ΕΑΚ Μακροχωρίου, εξαιτίας της βροχής.

Στο πρώτο παιχνίδι χρονικά οι Μορφες παρασύρθηκαν απο την Θύελλα, αλλα παρόντος του Ιωσηφίδη στο δεύτερο ημίχρονο που τους έδωσε άλλη πνοή, κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο. Ασταμάτητος ο νεοαποκτηθείς Τσιγαρας , με την βοήθεια του Τζιουμακη έκαναν την διαφορά .
Δυνατή η Θύελλα μεχρι το ημίχρονο κόντραρε στα ίσια τους αντιπάλους με τους Μπουζικα και Μόνα να ξεσηκώνουν το κοινό , αλλα δεν μπήκαν με την ίδια δύναμη μετα την ανάπαυλα και προήλθε η ήττα . Μορφες 49 - Θύελλα 38
ΜΟΡΦΕΣ: Τριγωνης 4, Τόκας 1, Τσιγαρας 16, Μαυροπουλος, Τζιουμακης 10, Σκουμποπουλος 4, Ιωσηφιδης 14, Χατζηκυριακίδης.
ΘΥΕΛΛΑ: Σαρηγιαννιδης 2, Κονδωνης, Γκοντοπουλος, Μπουζίκας 13, Πεχλιβανίδης , Ζαλωνης , Κατσιγιαννοπουλος 7, Μονας 10, Βαρβερης 2, Μαυρομιχάλης 4.

Στο δεύτερο παιχνίδι οι περσινοί πρωταθλητές δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στους νεοφώτιστους Αβάνα , που παρατάχθηκαν με απουσίες , και κέρδισαν με διαφορά .
Με δυο προσθήκες στην σύνθεση τους  παρουσιάστηκαν τα Παρταλια , οι οποίοι έδειξαν γρήγορα την ποιότητα τους . Με τον Μπερσο δημιουργό και εκτελεστή , τον Σπορέλα να αξιοποιεί αρκετές ασίστ , και τον Σαζακλιδη να κυριαρχεί στα καλάθια και απο την γραμμή του τρίποντου , έπεσαν απο νωρίς οι τίτλοι τέλους .
Οι Νεοφώτιστοι Αβάνα έπεσαν στα βαθιά , έχοντας απουσίες στην σύνθεση τους και οι τρεις σωματοφύλακες ! Μυτιλεκας Κοντοκώστας  και Καρανάσιος Κωστής δεν κατάφεραν να αντικρούσουν τα αντίπαλα Ξίφη !! Παρταλια 66- Αβάνα 42 .
ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Σαζακλιδης 17, Κωστογλιδης 12, Σπορελας 12, Κασαπης 6, Μπερσος 11, Κουρης 2, Γκιλιόπουλος 2, Εμανουηλιδης 4.
ΑΒΑΝΑ : Μποροδημος 2, Καρανάτσιος 11, Κοντοκώστας 10, Μόσχου 2, Καραντουμανης 3, Κορωνάς 2, Γκίνης 4, Μυτιλεκας 8 .

Το βραδινό παιχνίδι ήταν ενα ντέρμπι απο τα πολλα του Α Ομίλου, στο οποίο επικράτησαν οι Χαβαλενθια ενάντια στους νεοφώτιστους Γνωστοί Κ Φιλοι .
Με ενα Πιτουλια  απο αλλο πλανήτη και με συμπαραστάτες τους  Μπασιας και τον Παπαδόπουλο Β. , έδειξαν εξαρχής τις διαθέσεις τους και πήραν τα ηνία του αγωνα μεχρι τέλους .
Στην αντίπερα όχθη τα φιλαράκια πάλεψαν με αιχμή του δόρατος τον Αργυροπουλο και τους Κοζα, Αρβανίτη άξιους συμπαραστάτες, αλλα δεν κατάφεραν να υπερνικήσουν την ενέργεια των αντιπάλων . Γνωστοί Κ Φιλοι 44- Χαβαλενθια 50 .
ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ: Αλεξίου, Αργυρόπουλος 13, Πολυμένης 5(1), Αρβανίτης 11, Κυβεντίδης 3, Μπιζέτας 2, Κόζας 7(1), Τούσας, Φουτζιτζής 3(1)
ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ: Πιτούλιας 20(2), Μαυροματίδης Γ. 2, Μπάσιας 11(2), Μαυροματίδης Ν. 2, Σαράφης 6, Λαμπαούνας 2, Παπαδόπουλος 7, Ανδρονιάδης