ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 582 φορές

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ: Νίκες για "Τέξας" και "Slow Pistons"

Συνεχίστηκε το Σάββατο (14/05) το τουρνουά μπάσκετ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ με δύο αγώνες του Β' Ομίλου.

Texas 55 - LiverCool 46

Οι "Τέξας" έδειξαν πιο οργανωμένοι και συντονισμένοι και κέρδισαν τους "LiverCool", ενώ στο βραδινό παιχνίδι οι νεοφώτιστοι "Slow Pistons" επιβλήθηκαν σχετικά εύκολα των "Άρρωστων".
Με τον αρχηγό Μπιζετα σε μεγάλη μερα  και τους Παπαδόπουλο και Νταφο να επικρατούν κατα κράτος στο ζωγραφιστό , δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους να αντιδράσουν . Ξεκίνησαν δυνατά και κράτησαν το προβάδισμα μεχρι τέλους .
Για ενα ακόμα παιχνίδι δεν βρήκαν πατήματα οι LiverCool , απόντος του Ουγγρινη , οι Παναγιώτης Κορυτσαίος , Κυριαζοπουλος και ενας εκπληκτικός Κωτιαδης πάλεψαν αλλα δεν τα κατάφεραν . Με μια δυνατή αμυνα τους πρόδωσε η επιθεση , οπου έγιναν πολλα λάθη .
TEXAS : Πυρκας 9, Μπιζετας 12, Παπαδοπουλος 15, Νταφος 13 , Γκουνταρας 2, Τζιμογιάννης 4.
LIVERCOOL : Κωτιαδης 10, Παπαγιαννης 3, Μπαλτζης 1, Κορυτσαιος 15, Κυριαζοπουλος 10, Βλαχακης 7.

Άρρωστοι 25 - Slow Pistons 43

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας οι νεοφώτιστοι Slow Pistons έδειξαν τρομερή διάθεση για τρέξιμο και με έναν καταπληκτικό Δημητρης Μαυροκεφαλιδης να κόβει και να ράβει  και ενα πολυ καλο Εφρυντιδη  να οργανώνει κέρδισαν σχετικά εύκολα τους αντιπάλους .
Οι Άρρωστοι απόντος του αρχηγού Δεληφωτη δεν βρήκαν σωστή γιατρειά απέναντι στην αστοχία , και οι Βυζας με τον Θεοδωρίδη προσπάθησαν αλλα δεν ήταν αρκετοί .
ΑΡΡΩΣΤΟΙ : Νικολαιδης , Μπουλασικης 2, Βυζας 10, Μωυσιαδης 1, Θεοδωρίδης 8, Μπέκας 2, Βασιλειαδης 2.
SLOW PISTONS: Σπυριδόπουλος 2, Μαυροκεφαλίδης 21, Λελεκακης , Κωτσακης 2, Εφρυντιδης 6, Μαρτος 6, Σιδηροπουλος 4, Τσαμητρος 2, Τσιάρας.