ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 724 φορές

Με το τηλέφωνο στο χέρι ο Γκίμας...«βροχή» ποινών στον ΦΙΛΙΠΠΟ!

Βαρύ ήταν το τίμημα που πλήρωσε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας στο εντός έδρας παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας, καθώς εκτός από την καταδικαστική ήττα, τιμωρήθηκαν τέσσερα βασικά μέλη του.

Αρχικά ο Δημήτρης Γκίμας τιμωρήθηκε με 20 ημέρες στέρησης δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του, ενώ το ίδιο συνέβη και στον βοηθό του Χρήστο Μπλατσιωτη, με έναν εκ των προπονητών των υποδομών να κάθεται στον πάγκο, με τον Δημήτρη Γκίμα να δίνει τηλεφωνικά τις οδηγίες του.

Για δυο μήνες τιμωρήθηκε ο Ηλίας Λαζός, ενώ για μια αγωνιστική ο Νίκολα Ότοβιτς, την οποία εξέτισε την περασμένη αγωνιστική με τον Δούκα, και θα αγωνιστεί με το Περιστέρι.

Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό της ΕΟΚ μετά από συνεδρίαση του επιβάλλει τις παρακάτω ποινές:

Στον αθλητή N. Otovic (Φίλιππος Βέροιας, Α2 Ανδρών) την ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας.

Στον Δ. Γκίμα , προπονητής Φίλιππου Βέροιας, την ποινή της προσωρινής για είκοσι (20) ημέρες στέρηση δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του.

Στον Η. Λαζό, συνοδό του Φίλιππου Βέροιας, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιοστικό χώρο του γηπέδου όπου αγωνίζεται η ομάδα του για δύο (2) μήνες.

Στον Χ. Μπαλατσιώτη, βοηθός προπονητή Φίλιππου Βέροιας, την ποινή της προσωρινής για δέκα (10) ημέρες στέρηση δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του. 

Πηγή: basketblog.gr