ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 547 φορές

Νικητές οι "Γνωστοί & Φίλοι" στην 3η μέρα του ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ

Συνεχίστηκε την Πέμπτη 12 του μήνα το τουρνουά μπάσκετ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2016 με ένα παιχνίδι στο Ε.Α.Κ Μακροχωρίου ανάμεσα στους "Γνωστούς & Φίλους" και την "Θύελλα".

Ενα δυνατό παιχνίδι που δεν έλειψαν τα νεύρα, με τους διαιτητές να επαναφέρουν την τάξη στο τελος σχεδον του 3ου δεκαλέπτου αποβάλλοντας τους πάγκους και των 2 ομάδων επειδή εισήλθαν μεσα στον αγωνιστικο χώρο. Το περιστατικό ξεχάστηκε, νεύρα της στιγμής και τα παιδια συμφιλιώθηκαν δείχνοντας οτι το Ευ αγωνίζεσθαι ειναι πανω απο όλους και ολα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι "Γνωστοί & Φίλοι" με τον αρχηγό τους Κοζα να ειναι σε μεγάλη μερα, τον μαέστρο Αργυροπουλο να οργανώνει και τον Λαζο να εκτελεί απο παντού , έκαμψαν καθε αντίσταση αμυντική των αντιπάλων τους και κατέκτησαν το ροζ φύλλο αγώνα. Στην αντίπερα όχθη ο καταιγισμός τριποντων απο τους Γκοντοπουλο , Μουρατιδη και Μπουζικα δεν ήταν αρκετός για να τους κρατήσει στην ροη του αγωνα! Πάλεψαν δυνατά με απόντα τον αρχηγό τους Κονδωνη αλλα δεν τα κατάφεραν.

Θύελλα 41 - Γνωστοί & Φιλοι: 55

ΘΥΕΛΛΑ: Σαρηγιαννιδης 3(1), Κονδωνης , Γκοντοπουλος 8(2) , Μπουζίκας 8(2), Πεχλιβανίδης 2, Ζαλωνης , Κατσιγιαννοπουλος 4, Κατσουγιαννόπουλος , Μονας 4, Βαρβερης 3, Μαυρομιχάλης 3(1), Μουρατιδης 6(2).

ΓΝΩΣΤΟΙ & ΦΙΛΟΙ: Εκμεκτσογλου , Αργυροπουλος 8, Αλεξιου 1, Αγοραστάκης 2, Αρβανίτης 8, Κυριακιδης 9, Μπιζετας , Κοζας 19(3), Λαζος 10(2), Τουσας , Κυβεντιδης 2, Φουτζιτζης 3, Πολυμενης.