ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 539 φορές

Ο… τίμιος γίγαντας του ΦΙΛΙΠΠΟΥ!

Λένε πως το μπάσκετ έχει αλλάξει και πως οι “πύργοι” δεν έχουν πλέον θέση σε αυτό… Ρωτήστε καλύτερα τον θηριώδη, Τάσο Κασαμπαλή!

Χωρίς να διαθέτει ιδιαίτερα προσόντα και με ψηλό και βαρύ σκαρί, ο έμπειρος σέντερ αποτελεί σταθερή αξία όλα αυτά τα χρόνια για τις ομάδες που έχει αγωνιστεί, τιμώντας και με το παραπάνω τη φανέλα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, που ειδικά φέτος βασίζεται σε μεγάλο βαθμό πάνω του.

Ο Δημήτρης Γκίμας του έχει δώσει ηγετικό ρόλο και… τίμιος γίγαντας κάνει τη δουλειά του εξαιρετικά, προσπαθώντας να συμβάλει όσο περισσότερο γίνεται στο δύσκολο στόχο της παραμονής.

Παρότι είναι ευάλωτος όταν τον “σημαδεύουν” στα πόδια οι κοντοί και τότε ο προπονητής του αναγκάζεται και τον “κρύβει”, κατά τ΄ άλλα είναι πολύτιμος. Με το τεράστιο κορμί του “σκεπάζει” το καλάθι και κυριαρχεί στα ριμπάουντ, όντας δεύτερος στην κατηγορία πίσω από τον Γκίλχριστ του Περιστερίου με 9.5 “σκουπίδια” κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Η κορυφή είναι δική του στα κοψίματα, έχοντας 2.3 ανά παιχνίδι, ενώ παράλληλα σκοράρει σχεδόν 10 πόντους (9.8) ανά ματς και μοιράζει 1.2 ασίστ. Τι άλλο να ζητήσει ένας προπονητής από τον ρολίστα ψηλό του;

Από την πλευρά μας απλά υποκλινόμαστε σε έναν παίκτη παράδειγμα προς όλους τους νεότερους, ο οποίος ξεπερνάει κάθε φορά το ταβάνι του και δείχνει πως με τη θέληση και την ψυχή μπορείς να παίξεις σε υψηλό επίπεδο και να διακριθείς…

Πηγή: superbasket.gr