ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 838 φορές

ΒΟΜΒΑ!!! Δικαιώθηκε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ξαναγίνεται το ματς με Ηρακλή!!

Εστω και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση η ομάδα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ για το ματς με τον Ηρακλή, το οποίο αποφασίστηκε να διεξαχθεί και πάλι!!

Μια απόφαση που βγήκε δυο μήνες μετά το τέλος του πρωταθλήματος, τρεις μήνες μετά το παιχνιδι με τον Ηρακλή και σαράντα ημέρες μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στο ΑΣΕΑΔ και η οποία φέρνει τα πάνω - κάτω αφού πλέον οι "ερυθρόλευκοι" έχουν μια ακόμα ευκαιρία να παραμείνουν στην Α2 κατηγορία!!

Όπως και να έχει, πρόκειται για μια πρωτοφανής απόφαση και είναι άγνωστη η αντίδραση της Ομοσπονδίας, καθώς οι δύο ομάδες δεν διαθέτουν πλέον το ίδιο ρόστερ, τα περισσότερα συμβόλαια έχουν λήξει, παίκτες έχουν υπογράψει σε άλλες ομάδες ή λείπουν στο εξωτερικό και είναι άγνωστο αν και πότε θα ξαναγίνει το παιχνίδι!

ΓΚΙΜΑΣ: "ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ"

Ο προπονητής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Δημήτρης Γκίμας είχε κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος! Με δήλωσή του στο kerkidasport.gr τόνισε πως το πιο δίκαιο θα ήταν να παραμείνουν και οι δύο ομάδες στην Α2 κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός:

"Είναι μια έστω και καθυστερημενη ηθική δικαίωση. Τώρα είναι η ώρα της Ομοσπονδίας καθώς πολλά συμβόλαια έχουν λήξει, πολλοι παίκτες λείπουν ή έχουν αποχωρήσει κι αυτό αφορά και τις δύο ομάδες. Είναι κάτι πολύ περίπλοκο και νομίζω ότι το δίκαιο θα είναι να παραμείνουν κι οι δυο ομάδες στη κατηγορία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ