• ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 830 φορές

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Το βίντεο της «σφαγής»!

Βίντεο που περιέχει τα σοβαρά λάθη που έγιναν εις βάρος του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Φιλαθλητικό, έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η διοίκηση της Βεροιώτικης ομάδας, αναφέροντας παράλληλα τα εξής:

«Βλέποντας ξανά και ξανά το βίντεο του αγώνα, επιβεβαιώθηκαν οι απόψεις μας, για την διαμόρφωση του αποτελέσματος από τους διαιτητές, εις βάρος της ομάδας μας. Το ποτήρι ξεχείλισε, η υπομονή μας εξαντλήθηκε, οι αρμόδιοι πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους και να κρατήσουν την διαιτησία στο ύψος της. Το ότι δεν διαμαρτυρηθήκαμε τόσο καιρό έγινε εσκεμμένα και δεν θέλουμε να ληφθεί ως αδυναμία μας.

Η ομάδα μας πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις έχει κάνει βαθμολογική συγκομιδή που τη φέρνει να διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Δυστυχώς όμως, η πορεία μας αυτή ανακόπτεται από συνεχή διαιτητικά λάθη έχοντας μάλιστα και βαθμολογικές επιπτώσεις.

Ελπίζουμε ότι τα φαινόμενα των κακών διαιτησιών των τελευταίων αγώνων θα σταματήσουν εδώ και δε θα υπάρξουν περαιτέρω βαθμολογικές απώλειες για την ομάδα μας από μη αγωνιστικούς παράγοντες. Πιστεύουμε ότι οι υπεύθυνοι θα περιφρουρήσουν το κύρος και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος διασφαλίζοντας την επί ίσοις όροις διεξαγωγή των παιχνιδιών του. Δείτε το παρακάτω video του αγώνα με τις επίμαχες φάσεις και βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας».