ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 667 φορές

Επιλογή-κατάταξη αθλητών για το Veria Basketball Camp (φωτο)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» η πρώτη συνάντηση των διοργανωτών του VERIA BASKETBALL CAMP 2015 με τους μικρούς και μεγάλους αθλητές που θα συμμετέχουν.

Παιδιά διαφόρων ηλικιών και φίλου από την Βέροιας αλλά και από τις γειτονικές περιοχές της Ημαθίας δήλωσαν συμμετοχή στο camp για να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος αλλά και να περάσουν μια βδομάδα παίζοντας αλλά και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Κατά την διάρκεια της πρώτης αυτής συνάντησης ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Μανώλης Παπαμακάριος αφού καλωσόρισαν τα παιδιά και τους γονείς τους στη συνέχεια με την βοήθεια και των υπόλοιπων προπονητών που μετέχουν στο campκαι μέσα από ασκήσεις δεξιότητας,  κατέταξαν τα παιδιά βάσει των ικανοτήτων τους αλλά και της ηλικίας τους.

Η πρώτη μέρα του camp ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι ενώ σίγουρα τα παιδιά πήραν μια πρώτη γερή γεύση για το τι θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες. Το πιο σημαντικό από όλα και είναι ότι οι μικροί φίλοι του μπάσκετ θα μάθουν όλα τα βασικά πράγματα για το αγαπημένο τους άθλημα από πολύ έμπειρους προπονητές και αλλά παίκτες.

Δρομολόγια Λεωφορείων

Θα υπάρχουν δυο λεωφορεία με διαφορετικό δρομολόγιο το καθένα με προορισμό το Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» τα οποία θα αναχωρούν στις 08:30 από την Πλατεία Ελιάς (χώρο στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων).

Το πρώτο λεωφορείο θα κάνει στάση στα εξής σημεία :

Αφετηρία Πάρκο Εληας – Χώρος στάθμευσης Λεωφορείων

Οδός Βενιζέλου Εκκλησία Αγ. Ιωάννη (έναντι κλινικής «Ευαγγελισμός») 

Οδός Βενιζέλου Εκκλησία Υπαπαντής – Πλατεία Κόρακα

Οδός Θεσσαλονίκης – Πάρκο έναντι Νεκροταφείων

Το δεύτερο λεωφορείο θα κάνει στάση στα εξής σημεία:

Αφετηρία Πάρκο Εληας – Χώρος στάθμευσης Λεωφορείων

Οδός Μητροπόλεως – Εθνική Τράπεζα

Οδός Μητροπόλεως – Πλατεία Ωρολογίου.

Για εγγραφές αλλά και περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23310 – 20954 και 6982 320026 κα. Αμβρακίδου Τασούλα….

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό και videoκαθώς και ενημέρωση στην σελίδα του VeriaBasketballCamp στο facebook

(http://www.facebook.com/veriacamp