ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 417 φορές

Ατλας και Παρτάλια προκρίθηκαν στον τελικό του "Νοσταλγία"

Την Τεταρτη 10 Ιουνίου είχαμε τους δυο αγώνες για τα ημιτελικά του τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ. Τέσσερις ομάδες πάλεψαν με περίσσιο πάθος, δύναμη και πάνω απ'ολα αγάπη για το άθλημα, συμπληρώνοντας τα ζευγάρια του μεγάλου και μικρού τελικού.

Μορφες και Texas Losers λοιπόν στον μικρό τελικό, ζευγάρι γνώριμο απο το μεταξύ τους καταπληκτικό παιχνίδι στην φάση των ομίλων. Ατλας και Παρταλια στον μεγάλο τελικό, επίσης γνώριμοι μεταξύ τους απο τους ομίλους , έδειξαν επάξια οτι ήταν οι πληρέστερες ομάδες , έχοντας στο παλμαρέ τους και 11 παίκτες συνολικά που αγωνίστηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην πόλη μας προ ολίγων ημερών.

Αναλυτικά το πρωτο παιχνίδι της ημέρας έγινε ανάμεσα στις Μορφες και τα Παρταλια , όπου ανέδειξαν νικητές τους δεύτερους σε ενα ντέρμπι δυο όψεων ανάλογικα των ημιχρόνων .
Μορφες για ενα ημίχρονο ! Πάλεψαν έτρεξαν , σκύλιασαν , αλλα στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν τις ανάλογες δυνάμεις δεν τους βγήκαν και τα σουτ κι υπέκυψαν στην πληρότητα των αντιπάλων τους . Ο Ιωσηφιδης πάλευε στο σκοράρισμα , ενας εκρηκτικός στο πρωτο ημίχρονο Σκουμποπουλος και ενας Τριγωνης άπιαστος στην αμυνα , δεν ήταν αρκετοί για να φέρουν τα πάνω κάτω .
Τα Παρταλια έδειξαν για μια ακόμα φορα οτι ειναι η πιο πλήρης ομάδα του τουρνουά . Υπνωτισμένοι στο πρωτο ημίχρονο δεν έπεσαν στην παγίδα των αντιπάλων τους . Ο Τσακίρης πήρε την ομάδα απο το χέρι και με ενα σερί 10-0 έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση . Έχοντας τον αέρα της διαφοράς ελευθερώθηκαν τα σουτ και με τους Κωστογλιδη , Γεωργόπουλο και Εμανουηλιδη έγραψαν τους τίτλους τέλους στην αναμέτρηση .
ΜΟΡΦΕΣ : Τριγωνης 10, Κουλης 2, Μαυροπουλος 2, Ιωσηφιδης 19, Σκουμποπουλος 10, Τζεκος 2, Ορφανιδης 3, Χατζηκυριακίδης 1.
Παρταλια : Κασαπης 2, Κωστογλιδης 15, Δούμας 6, Γεωργοπουλος 9, Εμανουηλιδης 11, Τσακίρης 21, Ζιγρας 6.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας οι παντοδύναμοι Άτλαντες υπέταξαν τους αξιόμαχους Texas Losers , σε ενα δραματικό , μεχρι τέλους , παιχνίδι .
Η αρμάδα του Δώρη προσπάθησε να βρει ρυθμό απο την αρχή , αλλα οι δυνατοί αντίπαλοι δεν τους άφηναν σε χλωρό κλαρί . Όλα τελείωσαν οταν πήρε την φαρέτρα με τα βέλη ο Κοτζαμπασης , ο Σιασιος αν και φορτωμένος με τρία φάουλ απο νωρίς ξεκίνησε τα σπριντ και ενας πολυ καλός Τουφας που βρήκε τον καλό του εαυτό .
Πολυ καλό ξεκίνημα για τους Texas Losers  που δυστυχώς δεν είχε ανάλογη συνέχεια . Ο Παντσης πάλευε μόνος με τα θηρία , ο Μανουρας εκτέλεσε απο τα 6,75 ξεσηκώνοντας την κερκίδα αλλα δεν ήταν αρκετοί για την έκπληξη . Πολλα μπράβο και μικρός τελικός για την ευχάριστη ομάδα των Texas .
Texas Losers : Παντσης 30, Νικολαιδης 4, Πυρκας 2, Αθανασίου 3, Μπιζετας 3, Ντάκος , Γαϊτανίδης , Σαββαιδης 3, Μανουρας 7.
Ατλας : Σιστακος 6, Μπογδαμπειδης , Στογιάννος , Τουφας 7, Καραθανασης , Παπαγιαννης 2, Σιασιος 11, Καραγιαννοπουλος 4, Αχτσης , Κοτζαμπασης 31, Κοζας .