ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 559 φορές

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τυπου για το Veria Basketball Camp

Τα μυστικά του μπάσκετ από δυο αθλητές που μας χάρισαν μεγάλες στιγμές και σπουδαίες επιτυχίες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα παιδιά του Νομού Ημαθίας τον Ιούνιο.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Μανώλης Παπαμακάριος, σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και τον Φίλιππο, θα διοργανώσουν από 16 έως 21 Ιουνίου, καμπ μπάσκετ για παιδιά 5-17 ετών, στο ΔΑΚ ''Δημήτριος Βικέλας'' στο Μακροχώρι.

Το κόστος για κάθε παιδί είναι 50 ευρώ και όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του τμήματος μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας κ. Τασούλα Αμβρακίδου στο τηλέφωνο 6982320026 για εγγραφές.

Για την διοργάνωση παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο οι διοργανωτές και ο δήμαρχος της πόλης.

«Πρόκειται για ένα καμπ από ανθρώπους του μπάσκετ που γνωρίζουν το μπάσκετ. Θα είναι οφέλιμο και χρήσιμο για την πόλη μας και εύχομαι να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία ώστε να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια», σχολίασε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης.

«Θα διοργανώσουμε ένα καμπ για το άθλημα που μας χάρισε μοναδικές στιγμές. Θέλουμε όλοι όσοι θα συμμετάσχουν να το χαρούν και να το διασκεδάσουν. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις απαιτούμενες βάσεις στα παιδιά που θα χρειαστούν στο μέλλον. Είμαι βέβαιος πως όλοι θα φύγουν λίγο σοφότεροι και καλύτεροι», τόνισε ο Κώστας Τσαρτσαρής.

«Είμαστε ιδαίτερα χαρούμενοι που για πρώτη φορά θα γίνει μια τέτοια διοργάνωση με θέμα το μπάσκετ στην πόλη μας. Η Βέροια έχει πολλά παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα. Εύχομαι να πετύχει και του χρόνου να συζητάμε για την εκ νέου διοργάνωσή του. Είναι υποχρέωση μας να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Η αρχική σκέψη και πρόταση ήταν να γίνει στο μπάσκετ της Εληάς. Έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για το τυπικό κομμάτι αποκατάστασης του δαπέδου. Πίστευα ότι θα ήμασταν έτοιμοι αλλά τα παιδιά τελικά επέλεξαν το ΔΑΚ Μακροχωρίου. Όπως και να έχει πάντως το δάπεδο στο μπάσκετ της Εληάς θα αποκατασταθεί», τόνισε ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς.

Ο γενικός αρχηγός του Φιλίππου Ηλίας Λαζός από τη μεριά του ανέφερε: «Δεν το σκεφτήκαμε ούτε λεπτό όταν μας έγινε η πρόταση από τα παιδιά για το καμπ. Μετά από μια πλούσια μπασκετική χρονιά για την πόλη μας, η σεζόν θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο με την πραγματοποίηση του καμπ. Είναι ότι καλύτερο για τα παιδιά να ξεκινήσει με αυτή την σπουδαία δραστηριότητα το καλοκαίρι τους. Ευχαριστούμε το Δήμο για την στήριξη που μας παρέχει».

Ο βοηθός προπονητή του Φιλίππου Χρήστος Μπλατσιώτης επισήμανε: «Με μεγάλη μας χαρά δεχθήκαμε την πρόταση των παιδιών για να διοργανώσουμε το καμπ στην πόλη μας. Θα θέλαμε να έρθουν παιδιά και από τις γύρω περιοχές να δουν από κοντά αυτούς τους δυο μεγάλους αθλητές και παράλληλα να στηρίξουν αυτή τους την πρωτοβουλία».

Τελευταίος πήρε τον λόγο ο Μανώλης Παπαμακάριος ο οποίος τόνισε: «Δεν το σκέφτηκα καθόλου μόλις μου έγινε η πρόταση από τον Κώστα. Ξεκινήσαμε το μπάσκετ από μικρή ηλικία και μας ενώνουν πολλά. Ο Κώστας ως προπονητής πλέον κι εγώ ως παίκτης ακόμα, νιώθουμε την υποχρέωση όλα όσα έχουμε πάρει από το μπάσκετ σιγά σιγά πρέπει να αρχίσουμε να τα επιστρέφουμε. Θέλουμε τα παιδιά να περάσουν καλά και να το διασκεδάσουν και μακάρι το καμπ να γίνει θεσμός στην πόλη της Βέροιας».

Επιμέλεια: Κώστας Κάππας