ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 457 φορές

Ένας αγώνας διεξήχθη την Πέμπτη για το τουρνουά "Νοσταλγία 2015"

Ενας αγώνας και μοναδικός την Πέμπτη 21-5 αποδεικνύοντας οτι φέτος τα παιχνίδια του Β ομίλου δεν ειναι για καρδιακούς , Μορφες 60 Νότα Νοτε 58.

Συνήθως ξεκινάμε απο τους νικητές αλλα σήμερα θα πάμε ανάποδα , Νοτα Νοτε λοιπόν και το live ξεκίνησε  και τα είχε όλα ! Πιτουλια και Κορυτσαίο να <<σερβίρουν >> ασίστ , Ουγγρινη και Κωστογλιδη σόλο φωνές να ξεσηκώνουν την κερκίδα και δυστυχώς στραβοπατήματα με τραυματισμούς στην πίστα . Απίστευτοι Κορυτσαίος και Ουγγρινης μέχρι να σιγήσουν ο πρώτος απο τραυματισμό και ο δεύτερος απο 5ο φάουλ και ενας Κωστογλιδης που κέρδισε όλες τις μάχες στα καλάθια . Αν δεν έμενε η ομάδα στο τέλος με 4 και 3 !! Παίκτες λόγω φάουλ μπορεί το live της Πέμπτης να είχε στεφθεί υπό απόλυτη επιτυχία.

Μορφες αγνώριστες απο τα πρώτα 2 παιχνίδια του τουρνουά , πάλευαν να συμμαζέψουν την διαφορά στο πρωτο ημίχρονο και στο τέλος κατάφεραν να μην χάσουν ! Η αμυνα που ήταν σήμα κατατεθέν της ομάδας δεν θύμιζε σε τίποτε αυτό που είχαμε δει ως τωρα . Ο Ιωσηφιδης πάλεψε , ο Εορτάζων Σκουμποπουλος ακολούθησε κι μαζί με τον Τριγωνη έσωσαν την μπουγάδα και τις Μορφες απο μια ήττα που θα έβαζαν φωτιά στην βαθμολογία του ομίλου .

ΜΟΡΦΕΣ: Κωτιαδης, Τόκας, Σκουμποπουλος 8(1), Τριγωνης 11, Μαυροπουλος , Κουλης 1, Τζιουμακης 2, Τζεκος , Ιωσηφιδης 31(1), Χατζηκυριακίδης 7.

ΝΟΤΑ ΝΟΤΕ: Λιωτος , Πιτουλιας 1, Μαυροματίδης 4, Μαυροματίδης , Κορυτσαίος 11(2), Κωστογλιδης 19, Ουγγρινης 23(2).