ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 867 φορές

Με τρεις αγώνες συνεχίστηκε το τουρνουά μπάσκετ "Νοσταλγία 2015"

Τεταρτη 20 Μαΐου και τα καλάθια μάτωσαν στο κλειστό γήπεδο του Μακροχωρίου με τρεις αγώνες του τουρνουά!

Σαν πρωτο πιάτο είχαμε ντέρμπι νεοφώτιστων στο τουρνουά όπου είχαμε νικητή με "ζωώδη" ένστικτα... Πάνθηρες 51 - Ambe Lale 30. Εκτός απο το να πιάνει στον ύπνο τους κακοποιούς πιάνει στον ύπνο και τις αντίπαλες άμυνες , Βασιλης  Τζιουρτζιας λοιπόν κάνοντας double double και με 2 κοψίματα οδήγησε τους πάνθηρες στην νίκη. Πολύ καλοί επίσης και οι Κωστουλης και Ανδρεου απο τους νικητές . Ενας Βυζας δεν ήταν αρκετός για τους ηττημένους που δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα και χάνουν τις οποίες ελπίδες για την προνομιούχο τεταρτη θέση του ομίλου .
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Κωστουλης 10, Τζιουρτζιας 17, Ανδρεου 10(1), Τσαπραντζης, Δαμτσιος, Μουρτης 5(1), Καραμιχος 6, Πασχαλιδης 3(1).
AMBE LALE: Μπιτιβανος , Μπουλασικης 2, Βυζας 10(1), Δεληφωτης 5, Μωυσιαδης , Θεοδωρίδης 2, Μπέκας 3, Νικολαιδης 6, Βασιλειαδης 2.

Κυρίως πιάτο της ημέρας ενα ντέρμπι του Α ομίλου το οποίο κατέληξε σε έν μέρη εύκολη επικράτηση των πρόπερσινων πρωταθλητών , Παρταλια 89 - Bad Boys 65.
Για τα Παρταλια τα λόγια ειναι περιττά , στην πρώτη του εμφάνιση για φέτος ο φοβερός και τρομερός Τσακίρης έδωσε το "νίτρο" στο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου και του τουρνουά. Η απουσία του Εμμανουηλίδη καλύφθηκε επάξια απο τους  Κωστογλιδη , Κασαπη και επήλθε η επικράτηση μετα το πρωτο μισό του αγώνα .
Δυο διαφορετικά τελείως ημίχρονα για τους Bad boys ! Ενα τρομερό πρωτο ημίχρονο με τους έμπειρους ,όχι μονο στην ασφάλεια ζωής αλλα και στην ασφάλεια της περιοχής του καλαθιού , αδελφούς Πολυμερη και έναν Κώστα Στικα ψυχρό( σαν αριστος ψυκτικός ) εκτελεστή  με 3 τρίποντα να κρατάνε σε απόλυτο ρυθμό ντέρμπι τον αγώνα ! ( ημίχρονο 36-36) . Και ενα δεύτερο ημίχρονο καταστροφικό που ούτε οι ίδιοι οι νικητές θα μπορούσαν να φανταστούν την καθίζηση της άμυνας των αντιπάλων τους. Ο Καλιορας πάλευε μόνος του και να σημειωθεί ότι έχασαν και μια κολώνα της ρακέτας (Τσιριμπακας) απο τραυματισμό μόλις στο πρωτο δεκάλεπτο .
ΠΑΡΤΑΛΙΑ : Κασαπης 16, Κωστογλιδης 20(1), Δούμας 10(2), Γεωργοπουλος 8, Τσακίρης 27, Ζιγρας 7.
BAD BOYS: Δουλαλας 13, Γώγος 4, Δομουντζης 4, Καλιορας 19(3), Στικας 12(4), Λιακοπουλος (7), Τσιριμπακας 2, Τσακιρογλου 2, Πολυμερης Β. Πολυμερης Στ.

Επιδόρπιο της ημέρας η εύκολη επικράτηση των Ατλας απέναντι στα Παιχτρονια που προσπάθησαν αλλα άντεξαν ενα δεκάλεπτο , Παιχτρονια 49 - Ατλας 75.
Με τον βιονικό Σιασιο να οργανώνει , τον εκτελεστή Κοτζιαμπαση να σκοράρει , κι τον Κλωναρα να μαζεύει κάθε ριμπάουντ και να τιμωρεί τους αντιπάλους , καθάρισε  ενα ακόμα εύκολο ματς ο Δωρης και η παρέα του.
Απο τα Παιχτρονια ο Μπασιας έκανε φιλότιμες προσπάθειες , οι Σαράφης Τσιγαρας και Αποστολου προσπάθησαν αλλα η πληρότητα της αντίπαλης ομάδας ήταν εμφανής .
ΠΑΙΧΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ : Ποζιαδης , Αποστολου 8, Τσιγκογιαννης , Μπασιας 18, Κοσμιδης 5, Σαράφης 8, Τσιγαρας 8, Λαμπαουνας 2.
ΑΤΛΑΣ: Παπαγιαννης 8, Σιασιος 13, Κοτζαμπασης 22, Κλωναρας 14, Καραθανασης 6, Μπογδαμπειδης 2, Στογιάννος 4, Τουφας 2, Κοζας 4, Καταγιαννοπουλος.