ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 607 φορές

Συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο το τουρνουά "Νοσταλγία 2015"

Ένα ακόμα μπασκετικό Σαββατοκύριακο με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και όχι της Ισπανίας!!

Σάββατο 16-5-2015 με το πρωτο παιχνίδι της ημέρας Παρταλια 75 - Παιχτρονια και Τζέντλεμαν 59. Οι κόκκινοι διάβολοι ( όχι της Λίβερπουλ) άπλωσαν το πυροβολικό με το σύνθημα να δίνει ο Κασαπης και  να ακολουθεί Κωστογλιδης Εμμανουηλιδης. Ο Γεωργοπουλος πήρε τα σκουπίδια και χάρισε διψήφιο αριθμό πόντων και κάπου εκει καθάρισε η μπουγάδα. Απο την αντίπερα όχθη ένας άσβηστος Τσιγαρας προσπάθησε μέχρι τέλους με Μπασια και Σαράφη να ακολουθούν αλλα δεν ήταν αρκετοί!
ΠΑΡΤΑΛΙΑ : Κασαπης 15(3), Κωστογλιδης 14(2), Δούμας 8, Γεωργοπουλος 14, Καλαιτζης 3(1), Εμαννουηλιδης 16, Ζήγρας 5(1).
ΠΑΙΧΤΡΟΝΙΑ : Μπασιας 15(1), Αποστολου 8(1), Τσιγαρας 20(1), Κοσμιδης 5, Λαμπαουνας 2, Σαράφης 9(1).

Στο επόμενο παιχνίδι της ημέρα με αρχηγό ορθοδοντικο οι Ατλας έδειξαν τα δόντια τους (!)  Με θύμα τους νεοφώτιστους Ambe Lale ! Ο φωτεινός πίνακας έγραψε Ambe Lale 24 Ατλας 65. Με Τον Σιστακο να χορεύει Zumba την αντίπαλη αμυνα , τον Σιασιο να τους αλλάζει τα φώτα και πλουραλισμο στην επίθεση δεν υπήρχε περιθώριο αντίδρασης . Με αποντας Βυζα και Μπουλασικη  όλα τα παιδιά πετυχαν απο 4 πόντους έκαστος και για ένα ακόμα παιχνίδι τουλάχιστον έπαιξαν και το ευχαριστήθηκαν .
AMBE LALE: Μπέκας 4, Μωυσιαδης 4, Δεληφωτης 4, Νικολαιδης 4, Γανόπουλος , Βασιλειαδης 4, Θεοδωρίδης .
ΑΤΛΑΣ: Σιστακος 17, Στογιάννος 5, Σιασιος 11, Τουφας 6, Παπαγιαννης 7, Καραθανασης 2, Μπογδαμπειδης 4, Κλωναρας 6, Καραγιαννοπουλος 7, Κοζας.

Φτάνουμε στην Κυριακή 17-5-2015 όπου έγιναν  δυο χορταστικά  παιχνίδια. Με σημαντικές  απουσίες οι Texas Losers υποτίμησαν τους Βεροια23 και λιγο έλειψε να το πληρώσουν ! Απόντος του Παντση την σκυτάλη του σκοραρίσματος ανέλαβαν οι Νικολαιδης Πυρκας και Μανουρας αλλα στηρίχτηκαν στην καλη τους αμυνα στην τελευταία επίθεση των βεροια23 για να πάρουν το ροζ φύλλο. Πιο ομάδα πεθαίνεις είπαν όσοι έβλεπαν στην κερκίδα τους Βεροια23 που παραλίγο να κάνουν την έκπληξη στο φετινό τουρνουά ! Τζιμογιάννης Βασιλοπουλος και Κυριακιδης έσυραν τον χορό των καλαθιών αλλα στην τελευταία επίθεση μπλοκαρίστηκαν άψογα απο τους αντιπάλους τους.
TEXAS LOSERS: Μανουρας 8, Νικολαιδης 11, Αθανασίου 1 Σαββαιδης 3, Μπιζετας 9, Πυρκας 8, Γαϊτανίδης .
ΒΕΡΟΙΑ23: Μιχαηλιδης 2, Τζιμογιάννης 9, Βασιλοπουλος 7, Κυριακιδης 11, Τζιανετος 4, Ευθυμιαδης 2, Αβρααμ 2, Καραμουτης 2.

Ημέρα όχι για καρδιακούς μετα το πολύ καλό πρωτο παιχνίδι ακολούθησε ένα επεισοδιακό ντέρμπι που δεν έλειψαν τα παράπονα για την διαιτησία απο αμφότερες και τις δυο ομάδες Χωρίς Έλεος 53 Μορφες 64. Με έναν Ιωσηφίδη να ξελασπώνει με δύσκολα σουτ και να μοιράζει ασίστ και καλάθια και έναν Τζιουμακη χάρμα ιδεσθαι οι Μορφες επικράτησαν των πολλάκις πρωταθλητών έχοντας και 2 τεχνικές ποινές στον πάγκο ως επισφράγισμα της νίκης . Κομβικό σημείο για τους Χωρίς Έλεος οι διαμαρτυρίες για το 4ο φάουλ του Μουρατιδη που επήλθε και η τεχνική ποινή και αποβολή του (5ο φάουλ) μετα απο διαπληκτισμό με τον πάγκο των αντιπάλων . Ο Παπαδόπουλος πάλεψε να τους κρατήσει μεσα στον αγώνα αλλα μετα το 5ο φάουλ και ενός ακόμα παίκτη έμειναν με 4 παίκτες στα τελευταία λεπτά και χωρίς τον Μουρατιδη που ήταν το βαρύ όπλο της ομάδας υπέκυψαν . Στα τελευταία 2 λεπτά οι Μορφες έμειναν με 4 παίκτες ως συμβολικό fair play αναγνωρίζοντας το μεγάλο ονομα των αντιπάλων τους.
ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ : Μουρατιδης 14(3), Παπαδοπουλος 14, Στεργιοπουλος 5, Φωτοπουλος 2, Σταμπουλής 7(1), Ιωάννιδης 10(1)
ΜΟΡΦΕΣ : Κωτιαδης 4, Τριγωνης 5, Κουλης, Μαυροπουλος, Τζιουμακης 18, Σκουμποπουλος 5, Τόκας, Ορφανιδης 2, Χατζηκυριακίδης 1, Τζεκος, Ιωσηφιδης 29.