ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 709 φορές

Με Γκάλη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών στην Ημαθία!

Ο Αθλητικός Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Βέροιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθήματος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών 2015 απο 22-24/5 2015. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τρία κλειστά γυμναστήρια: ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑ Μακροχώρι - Βέροια, ΔΑΚ Νάουσας και μεγάλο κλειστό Γυμναστήριο Μελίκης.

Μιλώντας για το ματς ο Δώρης Καραθανάσης τόνισε ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τρείς ηλικιακές κατηγορίες: 35+, 40+, 50+ και θα πάρουν μέρος συνολικά 14  ομάδες, οι οποίες προέρχονται από Βέροια, Αθήνα (EKA, EAB, ΣΠΑΚΕ), Θεσσαλονίκη (ΣΒΚΘ), Αγρίνιο, Σύρο, Καβάλα, Κομοτηνή, Ξάνθη καθώς και οι Πελαργοί , οι οποίοι να σημειωθεί ότι γιορτάζουν φέτος την πρώτη δεκαετία δραστηριοποίησης τους στο χώρο του μπάσκετ. Θα πραγματοποιηθούν συνολικά και στις τρείς κατηγορίες 18 παιχνίδια και στο τέλος του τουρνουά θα αναδειχθούν νικητές ξεχωριστά σε κάθε κατηγορία.

Περισσότεροι από 150 αθλητές με τις οικογένειες τους θα έχουν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  και να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές της περιοχής μας.

Το τουρνουά θα τιμήσει με την παρουσία του ο Νίκος Γκάλης ο οποίος θα παραμείνει στην πόλη της Βέροιας μαζί με την οικογένειά του  καθ' όλη τη διάρκεια των 3 ημερών που θα διαρκέσει το τουρνουά. Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν  τα παιχνίδια που θα παρακολουθήσει ο μεγάλος μας άσσος, έτσι ώστε να μπορέσουν οι φίλοι του να τον συναντήσουν από κοντά.

"Ευχαριστούμε θερμά όλους τους τοπικούς φορείς που συνδράμουν σε αυτή την εκδήλωση «διαφήμιση για την Ημαθία», καθώς και τους χορηγούς μας.

Ευχαριστούμε τελευταία όλες τις αποστολές για τη συμμετοχή τους, ιδιαίτερα αυτή του πρωταθλήματος ΕΚΑ  "Νίκος Γκάλης" που συνέβαλε τα μέγιστα και στο οργανωτικό κομμάτι αλλά και με τη συμμετοχή με τις ομάδες τους" ανέφερε ο κ. Καραθανάσης.