• ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 681 φορές

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Τα στοιχεία σε ΚΕΔ και ΕΟΚ

Νέα ανακοίνωση για την διαιτησία του αγώνα με τον Φιλαθλητικό εξέδωσε το Δ.Σ. της ομάδας μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Η διοίκηση του Α.Π.Σ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας έχει στα χέρια της το οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύει περίτρανα τους ισχυρισμούς της κατά του στημένου και ανύπαρκτου διαιτητικά κου Βαρδάλου.

Ο κος Βαρδάλος λοιπόν πέρα των όσων σφύριξε εναντίων της ομάδας μας κατά την διάρκεια των τεσσάρων δεκαλέπτων, 2’’ πριν την λήξη του παιχνιδιού και ενώ ο παίκτης μας Βασίλης Κιτσούλης έχει αποκτήσει την μπάλα, μετά την άστοχη βολή του Μουρίκη, προσπαθεί να επιχειρήσει σουτ από το κέντρο του γηπέδου, καθαρά εντός χρόνου. Ο κος Βαρδάλος όμως πριν καν ακουστεί η κόρνα της γραμματείας σηκώνει τα χέρια σφυρίζοντας την λήξη του παιχνιδιού αγνοώντας την κατάληξη της μπάλας.

Οι γελοιότητες αυτές πρέπει να σταματήσουν ΕΔΩ. Ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο θέλει να δει υγιείς ομάδες να αγωνίζονται και να κερδίζει η καλύτερη. Φτάνει πια… Η διοίκηση του ΦΙΛΙΠΠΟΥ θα καταθέσει τα στοιχεία που έχει στην διάθεση της σε Κ.Ε.Δ και σε Ε.Ο.Κ».