• ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 638 φορές

Ανακοίνωση – καταγγελία του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, στην οποία καταγγέλει την διαιτησία του αγώνα με τον Φιλαθλητικό.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Π.Σ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας διαμαρτύρεται και καταγγέλλει την απαράδεκτη διαιτησία των κ.κ. Βαρδάλου, Παντελίδη και Σαλαβού  στον εκτός έδρας αγώνα μας με τον Φιλαθλητικό.

Τα σφυρίγματα των ανωτέρων διαιτητών διαμόρφωσαν σε μεγάλο βαθμό το εις βάρος μας αποτέλεσμα με σκορ 68-65. Ειδικά η διαιτησία του απαράδεκτου κου Βαρδάλου δεν ήταν απλά κακή, αλλά απροκάλυπτα μεροληπτική εις βάρος μας. Θεωρούμε ότι διαιτητές σαν τον κο Βαρδάλο είναι επικίνδυνοι και μόνο κακό κάνουν στο άθλημα.  

Στο παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας αδικηθήκαμε παράφορα αλλά ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση. Σήμερα όμως το ποτήρι ξεχείλισε με την διαιτησία να είναι προκλητική και να εξυπηρετεί σκοπιμότητες.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας τα τελευταία χρόνια κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια με υγιείς παρουσία και τρόπους, χωρίς να δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα. Μας διακρίνει το ήθος και η αξιοπρέπεια. Ακόμη και στις ήττες σεβόμενοι το αθλητικό ιδεώδες, έχουμε μάθει να ευχαριστούμε διαιτητές και αντιπάλους.

Όμως το πρωτάθλημα δεν μπορεί να συνεχιστεί με τέτοιου είδους διαιτησίες. Αν κάποιοι κύριοι θεωρούν ότι ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ δεν έχει θέση στις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο για την Α1 ας μας το δηλώσουν ΤΩΡΑ ανοικτά. Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ θα κυνηγήσει αυτού του είδους διαιτητές και όλους όσους θέλουν να «πετάξουν» έξω την ομάδα από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Εκφράζουμε την λύπη μας και ελπίζουμε αυτό που είδαμε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Ζωγράφου να μη το συναντήσουμε σε κανένα από τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος». 

Α.Π.Σ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας
Ο Πρόεδρος, Τραπεζανλίδης Γιώργος