ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 702 φορές

«Τελικός» για τον ΦΙΛΙΠΠΟ το ματς με Ηρακλή!

Το πιο κρίσιμο ματς της φετινής περιόδου δίνει το Σάββατο (25/04) η ομάδα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, η οποία αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο για την 24η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας.

Οι Βεροιώτες θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να «κλειδώσουν» την παραμονή τους στην κατηγορία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι κύριοι Διαμαντής, Θεονάς και Θεοδωρόπουλος.

Ο Δημήτρης Γκίμας μίλησε στο filipposbc.gr σχετικά με το παιχνίδι: «Αναμφίβολα ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι που μπορεί και να κρίνει τα πάντα για μας ή μπορεί και να μην κρίνει τελικά τίποτε. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα με ηρεμία και πίστη στον στόχο μας. Ο Ηρακλής είναι μια καλή ομάδα που θα μπορούσε να έχει εξασφαλίσει την παραμονή της νωρίτερα. Ξέρουμε ότι ο κόσμος του δίνει έξτρα ώθηση και αυτό είναι μια πρόσθετη δυσκολία για μας. Έχουμε τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών του Δεληγιώργη και του Τριχόπουλου. Επαναλαμβάνω μονότονα για μια ακόμη φορά ότι έχουμε πίστη και στην ομάδα μας και στην επίτευξη του στόχου μας παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες. Είμαστε όρθιοι περήφανοι και αξιοπρεπείς».