ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 802 φορές

Γ. Τραπεζανλίδης: «Αποχωρώ από τον Φίλιππο το καλοκαίρι»

Την απόφαση του να αποχωρήσει από τα τμήματα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ μετά από 8 χρόνια παρουσίας, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Τραπεζανλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία του συλλόγου στο "Φιλίππειο" Κλειστό Γυμναστήριο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρόλευκων":
 
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας που είναι πολύ σημαντική για μένα. Φέτος συμπληρώνω 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας σ' έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους. Διαδέχθηκα μια διοίκηση που έκανε πολύ καλή δουλειά και είχε πολλές και σημαντικές επιτυχίες για τον σύλλογο. Με μεράκι και αγάπη καταφέραμε τα φτάσουμε το σωματείο ακόμη πιό ψηλά.
 
Ξεκινώντας από την μεγάλη μου αγάπη το μπάσκετ, κατορθώσαμε μέσα σε δύο χρόνια να φτάσουμε από την Γ' Κατηγορία στην Α2. Την περασμένη χρονιά δεν πετύχαμε τους στόχους μας. Φέτος δημιουργήσαμε μια ομάδα με αποκλειστικό στόχο την παραμονή και την καθιέρωση του Φιλίππου στην Α2. Στο χάντμπολ μετά από μια αναγνωριστική περσινή χρονιά, φέτος κάνουμε πρωταθλητισμό με στόχο την είσοδο μας στην τετράδα και την έξοδο στην Ευρώπη.
 
Ο Φίλιππος όμως δεν είναι μόνο το μπάσκετ και το χάντμπολ. Δημιουργήσαμε καινούργια τμήματα, όπως τη ρυθμική και η ακροβατική γυμναστική που μας έχουν προσφέρει μεγάλες επιτυχίες, τμήματα στα οποία έχω την τιμή να συνεργάζομαι με εξαιρετικούς ανθρώπους. Ο σύλλογος βρίσκεται σε υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο και φέτος. Για μένα ήταν ιστορική στιγμή η απόφαση μου να συνεχίσω και φέτος στο Φίλιππο. Πήρα μια μεγάλη απόφαση και κράτησα στις πλάτες μου το σωματείο. Ωστόσο ήταν πολύ δύσκολο και με έφθειρε οικονομικά και κυρίως ψυχικά.
 
Σας ανακοινώνω λοιπόν πως μετά από πολύ σκέψη πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από το σύλλογο το καλοκαίρι. Είμαι φιλόδοξος και μου αρέσει αυτό που κάνω. Δεν ήμουν εδώ από αγγαρεία αλλά από αγάπη. Δεν θα συνεχίσω γιατί πλέον έχω νιώσει απίστευτη κούραση. Εύχομαι να βρεθούν άνθρωποι να συνεχίσουν το έργο μου και να πάνε ακόμη πιό ψηλά τον σύλλογο. Αν μου ζητηθεί να προσφέρω θα το κάνω με χαρά, αλλά εκτός διοίκησης.
 
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μπάσκετ (κ. Γκίμα και Μπλατσιώτη) που ήταν στο Φίλιππο όλα αυτά τα χρόνια και τον Ηλία Λαζό που ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα και στήριξε την προσπάθεια που κάναμε. Τον κ. Τζουβάρα που πέρσι σώσαμε την ομάδα και φέτος κάνουμε πρωταθλητισμό. Τον κόσμο που παρότι ξεκινήσαμε από τη Γ' κατηγορία μεταξύ συγγενών και φίλων, φέτος το γήπεδο είναι γεμάτο στα κρίσιμα παιχνίδια.
 
Πρέπει να στηρίξουμε το μπάσκετ μέχρι το τέλος ώστε να καταφέρει ο Φίλιππος να μείνει στην Α2 και το χάντμπολ ώστε να εξασφαλίσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».
 
Επιμέλεια: Κώστας Κάππας