• ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1003 φορές

Νίκησαν στην Ξάνθη οι Βετεράνοι της Βέροιας

Μπορεί στο ποδόσφαιρο να μην τα κατάφερε τόσο καλά η “Βασίλισσα” απέναντι στην Ξάνθη, λίγες ώρες νωρίτερα όμως, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της ακριτικής πόλης, το σωματείο Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης, απέναντι στην αντίστοιχη τοπική ομάδα, έκανε μια πολύ ωραία εμφάνιση και έφτασε στη νίκη με τον πίνακα να δείχνει 61-67.

Ο αγώνας ήταν φιλικός, όπως και το όλο κλίμα, στα πλαίσια των πολύ καλών σχέσεων που έχουν οι δύο πόλεις σε επίπεδο αθλητισμού.

Το παιχνίδι ήταν ισοροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η ανωτερότητα των VERIA WARRIORS ήταν στα δύο τελευταία δεκάλεπτα εμφανής,  όταν και η ομάδα «έτρεξε» στο γήπεδο μετά την εξασφάλιση του αμυντικού ριμπάουντ. Η διαφορά έφτασε δυο φορές τους 13 πόντους.

Η ομάδα αγωνίστηκε κατά τα 9/10 με το σχήμα που είχε κατέβει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ιουλίου, όπου και κατέλαβε την 9η θέση με 3 νίκες και 2 ήττες. Στο παιχνίδι διακρίθηκαν ο συνήθης ύποπτος Τσακίρης όπως και οι Ιατρού, Εμμανουηλίδης και ο νεοφερθείς Ιωσηφίδης.

Οι WARRIORS που πλαισίωσαν την ομάδα ήταν οι  Κασάπης Κ., Ιωαννίδης Ι., Καραθανάσης Δ., Εμμανουηλίδης Δ., Ιωσηφίδης Μ., Τυριακίδης Ν., Μπογδαμπείδης Ν., Ιατρού Σ., Τσακίρης Β. και Γεωργόπουλος Ν.

Προπονητής ήταν ο Γιώργος Μπογδαμπείδης.