ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 554 φορές

Κρίσιμο ματς με Δόξα Λευκάδας για τον ΦΙΛΙΠΠΟ

Τον πιο κρίσιμο αγώνα για την μετέπειτα πορεία της στο πρωτάθλημα και την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Α2, δίνει το Σάββατο 14/03 η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ που υποδέχεται στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» την Δόξα Λευκάδας.

Ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 17.00 και αναμένεται να το παρακολουθήσουν πολλοί φίλαθλοι, βοηθώντας τους "ερυθρόλευκους" να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ  Παγώνης-Φακίτσας και Γερακίνης.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις του ο προπονητής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Δημήτρης Γκίμας σημείωσε:
 
«Είμαστε πια στην τελική ευθεία για την παραμονή. Κάθε νίκη από δω και πέρα μετράει δίπλα. Είναι δυο βαθμοί για εμάς και περισσότερο άγχος στους ανταγωνιστές μας. Για το παιχνίδι του Σαββάτου δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Μια μάτια αν ρίξει κανείς στο ροστερ της Δόξας και αν είναι σχετικός με το άθλημα μπορεί να καταλάβει τις αξίες των παικτών της. Επίσης διαθέτουν έναν εξαιρετικό προπονητής ο οποίος είναι ο πρωταθλητής της περσινής χρονιάς.  Παρ όλα αυτά για εμάς υπάρχει μόνο η νίκη που θα μας δώσει μια ανάσα και θα κάνει τους φίλους μας,  που πικράναμε στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λιβαδειά, να χαμογελάσουν».