ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 532 φορές

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ τίμησε τον Γιάννη Σχοινιώτη

Τον Γιάννη Σχοινιώτη βράβευσε ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας χθες (31/1) λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΟΦΗ, συνεχίζοντας έτσι την ενότητα βραβεύσεων παικτών, προπονητών και διοικητικών παραγόντων που τίμησαν κατά το παρελθόν τα χρώματα της ομάδας του Φιλίππου.

Ο Γιάννης Σχοινιώτης δήλωσε στο filipposbc.gr : "Είμαι πολύ σγκινημένος σήμερα και ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλίππου για την βράβευση αυτή. Εύχομαι στην ομάδα του Φιλίππου να είχει καλή επιτυχία στην συνέχεια του πρωταθλήματος και να εκπληρώσει τον στόχο της παραμονής κάτι που πιστεύω θα γίνει"

Ο Γιάννης Σχοινιώτης με την ίδρυση του Φιλίππου το 1962 ήταν από τους πρώτους αθλητές που μετείχαν στην ομάδα μέχρι τον Μάιο του 1974. Σε μια εποχή που δεν υπήρχαν ακόμα τα τρίποντα ήταν ο σκόρερ της ομάδας. Κύριο χαρακτηριστικό του η ευστοχία στα σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, ενώ σήμα κατατεθέν του αποτέλεσε το σουτ ραβερσέ, με το οποίο έγινε ευρύτερα γνωστός.

Στο πανεπαρχιακό πρωτάθλημα που διεξήχθη το 1969 στο Αγρίνιο με τη συμμετοχή 12 ομάδων, η ομάδα του Φιλίππου κατετάγη στην 4η θέση με πρώτο σκόρερ τον Γιάννη Σχοινιώτη.