ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη Νάουσας ανοίγει νέο κεφάλαιο!
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 744 φορές

Η ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη Νάουσας ανοίγει νέο κεφάλαιο!

Έπειτα από μια ιστορική άνοδο που ήρθε μετά από 40 περίπου χρόνια και έγραψε μια ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, ο Ζαφειράκης ετοιμάζεται για ένα νέο κεφάλαιο.

Η ομάδα μπάσκετ της Νάουσας αφήνει πίσω την πετυχημένη περσινή χρονιά και στρέφει πλέον το βλέμμα στη μεγάλη πρόκληση της Γ' Εθνικής.

Η νέα σεζόν την βρίσκει με ενθουσιασμό αλλά και επίγνωση των απαιτήσεων της κατηγορίας. Η άνοδος ήταν αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας και πλέον στόχος είναι να παρουσιαστεί η ομάδα ανταγωνιστική και έτοιμη να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις. 

Σημαντικό στοιχείο στον σχεδιασμό της αποτελεί η διατήρηση του βασικού κορμού. Η ομάδα που κέρδισε την άνοδο αξίζει να συνεχίσει μαζί, με την εμπειρία και το δέσιμο της περσινής χρονιάς.

Έτσι, συνεχίζουν να αγωνίζονται στον Ζαφειράκη οι: Ψαρράς Άρης (αρχηγός), Τσακαλέρης Θέμης και Τσιμερίκας Βαγγέλης (παίκτες με εμπειρία από εθνικές κατηγορίες αλλά και εθνικές ομάδες που προστέθηκαν πέρσι στο ρόστερ της ομάδας), Ζιάννης Γρηγόρης, Λιόλιος Αναστάσης, Κελέσμητος Δημήτρης, Γκίτκος Κωνσταντίνος, Πουρλίδας Δημήτρης και οι δύο έφηβοι της ομάδας Τσακίρης Απόστολος και Τσίλης Θοδωρής οι οποίοι από πέρσι ενισχύουν τον Ζαφειράκη.

Παράλληλα έχουν γίνει και δύο μεταγραφές. Στον Ζαφειράκη θα αγωνίζονται τη νέα μπασκετική χρονιά οι Τσαρτσάλης Δημήτρης και Μανωλακίδης Νίκος, δύο παίκτες που αγωνίζονταν σε ομάδες Β' Εθνικής και έρχονται να δώσουν εμπειρία και δυναμισμό . Προπονητής της ομάδας συνεχίζει ο Τσακίρης Βασίλης, που οδήγησε την ομάδα στην άνοδο στη National League 2.

Η προετοιμασία ξεκινάει στις 19 Αυγούστου με εντατικούς ρυθμούς. Θα ακολουθήσουν φιλικά παιχνίδια και οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν με το Κύπελλο Ελλάδας στις 13/9 ,εντός έδρας παιχνίδι με τους Πάνθηρες Κατερίνης ,ενώ το Πρωτάθλημα αρχίζει στις 4/10 με εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας. 

Ο Ζαφειράκης θέλει να φανεί ανταγωνιστικός, να διεκδικήσει μια αξιόλογη πορεία και να συνεχίσει να κάνει περήφανους όσους τον στηρίζουν, αθλητές, γονείς, φιλάθλους και φυσικά όλους τους χορηγούς της ομάδας και ιδιαίτερα τον κ. Μπαξεβάνο Φίλιππο και την εταιρεία του Φ&Μ ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ Φ&Μ Ο.Ε. ο οποίος είναι βασικός αρωγός της ομάδας και αυτήν τη χρονιά!