ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 680 φορές

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Απέναντι στον Ηρακλή ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ για το 2015. Οι ''ερυθρόλευκοι'' θα υποδεχθούν τον γηραιό το ερχόμενο Σάββατο στη Βέροια.

Μετά τις 10 πρώτες αγωνιστικές ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ βρίσκεται στην 8η θέση έχοντας μαζέψει 14 βαθμούς, με απολογισμό 4 νίκες και 6 ήττες. Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη.

Στην έδρα τους οι ''ερυθρόλευκοι'' εμφανίστηκαν δυνατοί, πέτυχαν τρεις νίκες ενώ έχασαν στις λεπτομέρειες τις αναμετρήσεις απέναντι σε Καβάλα και Εθνικό. Μεγάλη πληγή για τον ΦΙΛΙΠΠΟ έως τώρα αποτελούν τα παιχνίδια εκτός έδρας.

Εκεί οι ''ερυθρόλευκοι'' έχουν μόλις μια νίκη απέναντι στον Ο.Φ.Η. στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι ήττες από την Λευκάδα και τον Αετό ήταν αυτές που πόνεσαν περισσότερο καθώς συνοδεύτηκαν από πολύ άσχημες εμφανίσεις.

Η αλήθεια ωστόσο είναι πως ήττα από τις λεγόμενες ''εκτός προγράμματος'' ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ δεν έχει υποστεί. Έτσι ο στόχος της παραμονής παραμένει εφικτός και η διακοπή του πρωταθλήματος σίγουρα είναι υπέρ των ''ερυθρόλευκων'' καθώς έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω στα λάθη και τις αδυναμίες τους.

Οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών

Βαρδινογιάννειο (κθ) 17.00 Ο.Φ.Η.-Λαύριο Πουρσανίδης Κ-Παντελίδης-Τζίμα (Μαγκανάς)
Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λαγκαδά-Αετός Σταματόπουλος-Τσώνος Μ-Γερακίνης (Τσούλης)
ΔΑΚ Βέροιας 17.00 ΦΙΛΙΠΠΟΣ-Ηρακλής Παφίλης-Ξενικάκης-Φακίτσας (Σαμάλης)
Αλ. Δημόγλου 17.00 Καβάλα-Λιβαδειά Πουρσανίδης Γ-Λόρτος-Θεοδώρου (Λαμπρίδης)
Π. Νικολαϊδης 17.00 Εθνικός-Ψυχικό Ψαριανός-Τσαρούχα-Αποστολίδης (Μαυρουδής)
Τρίπολης 17.00 Αρκαδικός-Παγκράτι Παναγιώτου-Μπούσιας-Δημόπουλος (Γιοχαλής)
Ιλισίων 17.00 Ηλυσιακός-Δόξα Λευκάδας (αναβλήθηκε)

Κώστας Κάππας