- ΜΠΑΣΚΕΤ
- Posted
- Διαβάστηκε 779 φορές
"Σεισμός" στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" για την υποδοχή του Βασίλη Σπανούλη από τους φίλους του Άρη! (video)
Μια νέα, ιστορική σελίδα ανοίγει για το τμήμα μπάσκετ του Άρη, με τον κόσμο του να δημιουργεί εντυπωσιακή ατμόσφαιρα κατά την άφιξη του νέου τεχνικού ηγέτη του συλλόγου.
Οι φίλοι των "κιτρινόμαυρων" πλημμύρισαν το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να υποδεχθούν τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία του "αυτοκράτορα" για τα επόμενα τρία χρόνια.
Η έλευση του ανθρώπου που κατέκτησε τα πάντα ως αθλητής στην Ευρώπη σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Η έμπρακτη και δυναμική παρουσία των φιλάθλων στο αεροδρόμιο δείχνει την πίστη του κόσμου στο όραμα και τη δυναμική που μπορεί να προσφέρει ο έμπειρος τεχνικός, με στόχο να οδηγήσει την ομάδα σε νέες επιτυχίες.
Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο καλός φίλος του kerkidasport.gr Γιάννης, από την αποθεωτική υποδοχή των φιλάθλων του Άρη στο αεροδρόμιο:







