 
			
			
						
						
			        - ΜΠΑΣΚΕΤ
- Posted
- Διαβάστηκε 606 φορές
Εντός έδρας ήττα για τους Νέους του Φιλίππου Βέροιας από τον Εδεσσαϊκό
Οι Νέοι του Φίλιππου Βέροιας ηττήθηκαν με 80-60 από τον Εδεσσαϊκό, στο ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας”, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.
Ένα ημίχρονο αποδείχθηκε αρκετό στον Εδεσσαϊκό για να κάνει το έξι στα έξι, καθώς κατάφερε να αποσπαστεί των Νέων του Φίλιππου με είκοσι τέσσερις πόντους στο ημίχρονο κι εν συνεχεία διαχειρίστηκε και διατήρησε στο επίπεδο των είκοσι πόντων το προβάδισμα.
Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Δούλαλας του Φίλιππου Βέροιας με είκοσι τρεις πόντους, με τον Πασχαλίδη (Εδεσσαϊκός) να ακολουθεί με δεκαεπτά και τον Πέτκο με δεκαπέντε.
Διαιτητές: Καραμανλής, Σταυρίδης.
Δεκάλεπτα: 13-26, 29-53, 44-69, 60-80
Νέοι ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας (Κουρουζίδης): Κακαλές* 1, Δούλαλας* 23 (2), Προκοπίδης* 4, Μπεσίνας* 2, Κεχαγιάς, Καλαϊτζής 4 (1), Τσοπουρίδης* 7, Χωματάς 7 (1), Πόλιος, Τασιόπουλος 7 (1), Κουρτζίδης 3 (1), Καραγιάννης 2.
Εδεσσαϊκός ΣΚ (Βάτσης): Πέτκος* 15 (4), Τσαλαπάτας* 7, Σίπκας 13 (4), Χατζηχαρίσης* 10 (1), Τσάμης 2, Κληντσάρης* 4, Κατσάρας 2, Πασχαλίδης 17 (3), Παπαδόπουλος 2, Θωμαΐδης 8.
Με στοιχεία από basketflix.gr
Σχετικά Άρθρα
- 
				             				              Τριήμερο γεμάτο χάντμπολ - Στη μάχη ο ΟΧ Βέροιας και τα κορίτσια του Φιλίππου Τριήμερο γεμάτο χάντμπολ - Στη μάχη ο ΟΧ Βέροιας και τα κορίτσια του Φιλίππου
- 
				             				              Έξι αθλητές του Φέρωνα Βέροιας στο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Νέων στην Αθήνα! Έξι αθλητές του Φέρωνα Βέροιας στο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Νέων στην Αθήνα!
- 
				             				              Μικροί ποδοσφαιριστές, μεγάλα εμπόδια: Η ανάγκη για σχέδιο Μικροί ποδοσφαιριστές, μεγάλα εμπόδια: Η ανάγκη για σχέδιο
- 
				             				              Τι έγινε στην 4η αγωνιστική της National League 2 – Ρεπό για τον Φίλιππο Βέροιας Τι έγινε στην 4η αγωνιστική της National League 2 – Ρεπό για τον Φίλιππο Βέροιας
 
      
                                                                     
                                                                     
                                                                                        
                         
                                                                                        
                        







