ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 649 φορές

Το ταξίδι του Φιλίππου Βέροιας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΟΚ έφτασε στο τέλος

Με ήττα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΟΚ οι Παίδες του Φιλίππου Βέροιας, οι οποίοι για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ φάσης, ηττήθηκαν στις Σέρρες με 70-52 από τον Πανσερραϊκό.

Λίγα μπορούμε να πούμε για το παιχνίδι, καθώς δεν είχαμε ισχυρό κίνητρο μετά τις δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια ντέρμπι και βρεθήκαμε εκτός τροχιάς πρόκρισης, ενώ ο αντίπαλος βρισκόταν πολύ κοντά στη Final-8. Αυτό που είχε σημασία είναι όλοι οι αθλητές να ζήσουν το όνειρο και να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες από τη συμμετοχή σε ένα τέτοιο τουρνουά.

Συνολικά, η εικόνα του βαθμολογικού πίνακα αδικεί την υπερπροσπάθεια που καταβάλανε οι καλαθοσφαιριστές του Χριστόφορου Κουρουζίδη. Κόντρα στα προγνωστικά των άλλων, η ομάδα μας δεν ήταν απλά ανταγωνιστική, αλλά διεκδίκησε στα ίσια την πρόκριση κόντρα σε ομάδες φαβορί.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και όσους με τον δικό τους τρόπο συνέβαλαν στην ολοκλήρωση μιας χρονιάς που δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον!

Φίλιππος Βέροιας 52-70 Πανσερραϊκός

Διαιτητές: Εκίζογλου, Βασιλόπουλος

Δεκάλεπτα: 8-18, 26-31, 36-52, 52-70

Φίλιππος Βέροιας (Κουρουζίδης): Χατζόγλου, Στεφάνου 6, Δουλάλας 17 (1), Τσοπουρίδης 10, Μπεσινάς 4, Καραγεωργίου, Κεχαγιάς, Καλαϊτζής 6, Χωματάς 2, Τασιόπουλος 2, Κουρουτζίδης 3 (1), Καραγιάννης 2.  

Πανσερραϊκός (Σαμαράς): Σπανός 7 (1), Αρχοντίδης Χ., Γκαβανόζης 15 (3), Καμμένης, Γρούνης 5, Καλογραιάκης 26 (3), Κηρύκος 5, Χοτουμαν, Παπαδόπουλος 4, Γκένιος,  Αρχοντίδης Ι. 6, Κλώνης 2.

Τελική βαθμολογία

  1. Πανσερραϊκός 5
  2. ΚΑΟΧ 5
  3. Διόσκουροι Κοζάνης 5
  4. Φίλιππος Βέροιας 3