ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 571 φορές

ΕΚΑΣΚΕΜ: Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στον τελικό του Εφηβικού ο Φίλιππος Βέροιας!

Το ήθελαν, το πάλεψαν, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν οι Έφηβοι του Φιλίππου Βέροιας!

Οι νεαροί παίκτες του Χριστόφορου Κουρουζίδη ηττήθηκαν στον τελικό του Εφηβικού της ΕΚΑΣΚΕΜ από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών με 66-61, έπειτα από ένα ματς για γερά νεύρα στο κλειστό του Αιγινίου!

Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ανελλιπώς μπροστά στο σκορ από το 8’ 41”, άντεξε στην αντεπίθεση και την πίεση του Φίλιππου στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στη νίκη, κατακτώντας το πρώτο Πρωτάθλημα Εφήβων στην ιστορία του.

Η ομάδα της Βέροιας, παρά το γεγονός ότι δεν ευστόχησε ούτε σε μία προσπάθεια τριών πόντων, δύο φορές επέστρεψε από τους δεκατέσσερις και τους εννέα σε απόσταση μίας κατοχής, ωστόσο δεν κατάφερε ουδέποτε να προσπεράσει στο σκορ και ηττήθηκε μένοντας χωρίς εύστοχη προσπάθεια εντός παιδιάς στα τελευταία κρίσιμα 2’ 29”.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Δούλαλας του Φίλιππου Βέροιας με είκοσι πέντε πόντους, με τους Παπαδόπουλο Κ. και Δημάκα (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών) να ακολουθούν με είκοσι δύο και δεκαεπτά αντίστοιχα.

Διαιτητές: Χατζημπαλίδης, Γκαντίδης Μ.

Δεκάλεπτα: 11-14, 28-40, 46-50, 61-66

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Κουρουζίδης): Κακαλές 4, Σαράντης 6, Χονδροματίδης 11, Μπουσμαλής, Δούλαλας 25, Προκοπίδης 8, Πέιος, Λαζός, Σταυρακίδης, Σαμαράς 7, Πετρόπουλος, Καραγιάννης.

Μ. ΑΛΕΞ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Κασιμίδης): Κουτσουράς 6, Τσαλκαντής, Παπαδόπουλος Κ. 22, Στόιτσης 12, Πολιούδης, Φιλογλίδης, Νικολαΐδης, Αναστασίου, Ιακωβίδης 9, Στεφανίδης, Δημάκας 17, Τοπαλίδης.

Το πανόραμα του Final Four:

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (29/03)
Φίλιππος Βέροιας - ΚουΠα Κιλκίς 63-52
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών - Πιερικός Αρχέλαος 67-62

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (30/03)
ΚουΠα Κιλκίς - Πιερικός Αρχέλαος 27-72

ΤΕΛΙΚΟΣ (30/03)
Φίλιππος Βέροιας - Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 61-66