ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 788 φορές

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Με Αμπέλε στην πρεμιέρα απέναντι στον Ο.Φ.Η.

Μετά από σκληρή προετοιμασία, την πολύ καλή πορεία στο Κύπελλο και μια σειρά δυνατών φιλικών που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, η ομάδα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Έτσι την Παρασκευή (10/10) ταξιδεύει για το Ηράκλειο Κρήτης όπου το Σάββατο (11/10) στις 17:00 θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ο.Φ.Η. με διαιτητές της συνάντησης τους κυρίους Πανταζή, Συμεωνίδη, Δεληγιαννίδη.

Μοναδική απουσία για την ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας ο Γιώργος Τριχόπουλος, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ ο Λετονός Μάρτινς Αμπέλε θα αγωνιστεί κανονικά μιας και εγκρίθηκε η μπλε κάρτα.

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr : «Πάμε σε μια ομάδα με ισχυρή έδρα. Ο Ο.Φ.Η. φέτος έχει κάνει μεγάλη επένδυση και θέλει να κάνει ένα «άλμα» μεγαλύτερο σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Πάμε στην Κρήτη χωρίς άγχος. Το άγχος συνήθως στην πρεμιέρα το έχει ο γηπεδούχος. Εμείς θα παίξουμε αυτό που μπορούμε  και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε.

Λυπάμαι που ο Τριχόπουλος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην πρεμιέρα αλλά από την άλλη το ευχάριστο είναι ότι η μπλε κάρτα του Μάρτινς ήρθε και θα αγωνιστεί κανονικά το Σάββατο. Εύχομαι καλή πορεία σε όλες τις ομάδες και να είμαστε όλοι υγιείς».