ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 572 φορές

Τον έμπειρο Γιάννη Φλιάτη απέκτησε ο Φίλιππος Βέροιας

Την απόκτηση του έμπειρου σέντερ Γιάννη Φλιάτη, ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας.

Αναλυτικά:

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας προχωρά σε μια χειμερινή μεταγραφική προσθήκη, με την απόκτηση του έμπειρου καλαθοσφαιριστή, Γιάννη Φλιάτη. Ο ύψους 2 μέτρων 33χρονος αγωνίζεται ως Center και έρχεται με την εμπειρία του να συμβάλλει στην επίτευξη των υψηλών στόχων που έχει θέση η ομάδα μας στη φετινή σεζόν!

Ο Γιάννης ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομής των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, με τα οποία κατέκτησε τέσσερα πανελλήνια πρωταθλήματα με τις σχολικές ομάδες, ενώ στη συνέχεια τον απέκτησε ο Αετός Κιλκίς. Ακολούθησαν δύο χρόνια στον Εργοτέλη, με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη να πραγματοποιείται το 2013 για λογαριασμό του Ιωνικού Ιωνίας, όπου αγωνίστηκε για άλλα δύο χρόνια μέχρι να πάρει μεταγραφή στο Στρατώνι το 2015 όπου και παρέμεινε για τέσσερις σεζόν.

Σειρά είχε ο Μακεδονικός, ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς της καριέρας του, αφού με την πράσινη φανέλα αγωνίστηκε ως αρχηγός μέχρι και τη σεζόν 2022-23, στην οποία η ομάδα της Θεσσαλονίκη “άγγιξε” την άνοδο στην Elite League.

Το πρώτο μισό της φετινής σεζόν, ο Γιάννης αγωνίστηκε ως αντίπαλος του Φιλίππου με την Αρετσού Καλαμαριάς, ενώ πλέον θα φορά την “ερυθρόλευκη” φανέλα με στόχο να καταφέρει αυτό που δεν πέτυχε πέρσι.

Γιάννη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα και στην πόλη της Βέροιας και σου ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες! Ευχόμαστε δε στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία!