ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 576 φορές

Τον 19χρονο Άρη Μούτσα απέκτησε ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Την απόκτηση του 19χρονου αθλητή Άρη Μούτσα, ανακοίνωσε ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια.

Αναλυτικά:

Ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αθλητή ΑΡΗ ΜΟΥΤΣΑ (19χρ. , 1.80 ύψος ,θέση PG).

Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Έπειτα από μια προσπάθεια του συλλόγου μας την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο μετά από συμφωνία που είχαμε απο την αρχή με τον ίδιο καλαθοσφαιριστή αλλα εμπόδιο για την μεταγραφή ήταν η Αρνητική απάντηση από την πρώην ομάδα του τον Άθλο Αλεξάνδρειας ώστε να τον αφήσει ελεύθερο να αγωνιστεί στην Ομαδα μας.

Έπειτα από αυτό ο Σύλλογος μας για να εξασφαλίσει την μεταγραφή μετά την άρνηση της ομάδας του Άθλου κινήθηκε ως είχε δικαίωμα και προσέφυγε στην Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΟΚ η οποία εξέτασε τους λόγους και απάντησε Θετικά ώστε να εγκρίνει την μεταγραφή όπως ζήτησε ο ίδιος ο αθλητής από την αρχή.

Έπειτα από την αναμονή 2,5 μηνών και την καταβολή χρηματικού αντιτίμου στην ΕΟΚ και στην ομάδα του Αθλου για την επίλυση του θέματος ο Σύλλογος μας απέκτησε όπως από την αρχή και ο ίδιος Αθλητής ήθελε να έρθει στην ομάδας.

Σαν ΓΑΣ Αλεξάνδρεια έχουμε την άποψη ότι αυτή είναι μια διαδικασία αρνητική στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού ώστε τέτοιες καταστάσεις δεν πρέπει να λύνονται δικαστικά για έναν αθλητή αλλα να υπάρχει το ελεύθερο ο κάθε αθλητής να διαλέγει την επόμενη επιλογή που θέλει να συνεχίσει.

Μια χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία για τον ίδιο τον Αθλητή που αγαπάει το άθλημα και θέλει να συνεχίσει σε άλλο σύλλογο την καριέρα του.

Άρη σου ευχόμαστε ένα ζεστό καλωσόρισμα στην Ομάδα μας χωρίς τραυματισμούς και πάντα επιτυχίες με την νέα σου Ομάδα.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας, επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της ομάδας μας με τον υπεύθυνο προπονητή Σωτήρη Μπουρδανο.

Οι αθλητές και προπονητές μίλησαν στα παιδιά τονίζοντας τους την αξία που έχει στην ζωή τους ο συνδυασμός του σχολείου με τον αθλητισμό.

Οι μαθητές του σχολείου είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν αλλα και να μάθουν πράγματα γύρω από το μπασκετ.

Σαν σύλλογος θελουμε να ευχαριστούμε θερμά τους δασκάλους, τους μαθητές και τους περιμένουμε στο γήπεδο.