ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 751 φορές

Φίλιππος και Αετοί Βέροιας για την αποχώρηση του Μανώλη Λευκόπουλου

Με μηνύματά τους ο Φίλιππος Βέροια και οι Αετοί Βέροιας αναφέρονται στην προσωρινή αποχώρηση από την ενεργό δράση του υπευθύνου ακαδημιών των "ερυθρόλευκων" Μανώλη Λευκόπουλου.

Αναλυτικά:

Φίλιππος Βέροιας: Ευχαριστούμε και τα ξαναλέμε Μανώλη!

Μπορεί η χθεσινή τελετή λήξης να ήταν μέρα γιορτής και χαράς, αλλά έκλεισε με δάκρυα στα μάτια. Δάκρυα αποχαιρετισμού σε έναν άνθρωπο που το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Φίλιππο Βέροιας, τον Μανώλη Λευκόπουλο!

Μετά από 25 χρόνια κοινής συνεργασίας ήρθε η ώρα για ένα διάλειμμα, αφού για τα επόμενα δύο χρόνια ο προγραμματισμός της ομάδας θα γίνεται χωρίς αυτόν.

Η αμοιβαία αγάπη είναι τέτοια, που ενώ γνωρίζουμε ότι θα τα ξαναπούμε, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε ούτε εμείς ούτε ο ίδιος τα δάκρυά μας.

Προς το παρόν του απονέμουμε τιμητική πλακέτα και λέμε… εις το επανιδείν! Ο ρόλος του υπευθύνου ακαδημιών είναι σε ασφαλή χέρια, με τον Χριστόφορο Κουρουζίδη να αναλαμβάνει τα ηνία!

Καλή συνέχεια δάσκαλε!

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία του ημέρα στον σύνδεσμο: https://bit.ly/42QZLuE

Αετοί Βέροιας: Μανώλης Λευκόπουλος και μπάσκετ, μία έννοια!

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας και προσωπικά ο πρόεδρος, Σίμος Γαβριηλίδης εκφράζουν την απέραντη ευγνωμοσύνη γι αυτό που πρεσβεύει ο Μανώλης Λευκόπουλος.

Όσα περιγράφει στην ανακοίνωση του ο Φιλίππος Βέροιας, με την οποία αποχαιρετά προσωρινά τον σπουδαίο μπασκετικό παράγοντα, τα λέει όλα.

Ένας αδιάκοπος «εργάτης» του αθλήματος, ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και πρότυπο για τα παιδιά, τα οποία μόνο να μάθουν έχουν από τον ίδιο.

Εννοείται πως ο Μανώλης θα επιστρέψει, ακόμη πιο δημιουργικός και θα συνεχίσει να προσφέρει στο μπάσκετ, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια.

Συγχαρητήρια φίλε Μανώλη για το ήθος σου, συγχαρητήρια και στον Φίλιππο που δίνει τα «κλειδιά» σε έναν επίσης σπουδαίο «μπασκετάνθρωπο», τον Χριστόφορο Κουρουζίδη.