ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 735 φορές

Γέλιο, χαρά και συγκίνηση στην τελετή λήξης των ακαδημιών του Φιλίππου Βέροιας

Με τίτλο "Γελάσαμε, παίξαμε, χαρήκαμε, αλλά κυρίως συγκινηθήκαμε", η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας περιγράφει την τελετή λήξης των Ακαδημιών της, για την σεζόν 2022-2023.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Δεν είναι απλά μια σεζόν, αλλά ένα αθλητικό κεφάλαιο στη ζωή των νεαρών καλαθοσφαιριστών. Τα χρόνια που μαθαίνουν και διαμορφώνουν τον χαρακτήρα τους… αυτά χαρακτηρίζουν τον αθλητισμό σε επίπεδο ακαδημιών. Οι επιτυχίες και οι αποτυχίες μετριούνται αργότερα… έως τότε άλλα είναι αυτά που μετράνε και τα είδαμε συγκεντρωμένα στη φετινή τελετή λήξης των ακαδημιών για το έτος 2022-23.

Ξεκινήσαμε με χαμόγελα, παιχνίδι, άφθνο γέλιο και δώρα, αλλά καταλήξαμε σε δάκρυα και συγκίνηση. Ναι θα μας λείψει το μπάσκετ, αλλά πάνω απ’ όλα θα μας λείψει ο κ. Μανώλης Λευκόπουλος. Ο άνθρωπος που επί 25 έτη κουβαλάει στις πλάτες τους τις ακαδημίες του Φιλίππου Βέροιας και το κάνει με χαρακτηριστική επιτυχία. Αυτή ήταν η τελευταία του μέρα στον Φίλιππο Βέροιας… μέχρι την επόμενη, κυριολεκτικά. Ο Μανώλης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα κάνει ένα διάλλειμμα από τις ακαδημίες, ωστόσο υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει. Κι οι άνθρωποι της ομάδας από την πλευρά τους, υποσχέθηκαν ότι θα βρει ένα καλύτερο περιβάλλον. Τα ηνία των ακαδημιών αναλαμβάνει ο Χριστόφορος Κουρουζίδης, με περισσότερες λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές στο επόμενο διάστημα.

Η τελετή ληξης

Δε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε πολλά περισσότερα από την τελευταία παράσταση της σεζόν, με όλα τα τμήματα υποδομής να συγκεντρώνονται στο γήπεδο μπάσκετ “Άρης Γεωργιάδης” της Ελιάς, προκειμένου να γιορτάσουμε τη λήξη μιας γεμάτης χρονιάς. Η ανταπόκριση των γονέων συγκινητική, αφού όπως και όλη τη χρονιά, έτσι και σήμερα βρέθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια στο πλευρό των παιδιών τους, χειροκροτώντας τους και μοιράστηκαν μαζί μια αξέχαστη εμπειρία.

Ξεκινήσαμε με μπόλικο παιχνίδι, το οποίο κράτησε για πάρα πολλή ώρα, ενώ στο ενδιάμεσο οι πραγματοποιήθηκε κλήρωση, με μεγάλα δώρα για τους τυχερούς.

Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα αθλητικών ειδών Spot Team, Sport Center, Sport Mania, το κατάστημα οπτικών Λιο Λιος και τα καταστήματα ένδυσης United Color of Benetton για την προσφορά των δώρων που έκαναν χαρούμενους τους μικρούς μας αθλητές. Δύο τυχεροί κέρδισαν έκπτωση 20% για τη συνδρομή του επόμενου έτους, ενώ ο μεγάλος νικητής κέρδισε μια ετήσια υποτροφία για την επόμενη σεζόν στον Φίλιππο Βέροιας.

Μετά τα παιχνίδια και τις εκπλήξεις, μοιράστηκαν τρόπαια στους νικητές των παιχνιδιών και αναμνηστικοί έπαινοι, ενώ η γιορτή έκλεισε με το συγκινητικό αντίο προς τον Μανώλη Λευκόπουλο.

Αποχαιρετιστήριο λόγο εξέδωσαν ο Πρόεδρος του ΔΣ, Ηλίας Λαζός και ο νέος υπεύθυνος ακαδημιών, Χριστόφορος Κουρουζίδης.

Ευχαριστούμε, επίσης, τον υποψήφιο βουλευτή Τάσο Μπαρτζώκα και τον Πρόεδρο του ΚΑΠΑ Βέροιας και υποψήφιο βουλευτή Θανάση Δέλλα για την παρουσία τους και τη γενικότερη στήριξη στην ομάδας μας!

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://bit.ly/42QZLuE