ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 613 φορές

Τέλος ο Γιώργος Στόιτσης από τον ΓΑΣ Μελίκη

Δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μπάσκετ της Μελίκης ο Γιώργος Στόιτσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Γιώργος Στόιτσης, φέτος, φόρεσε για 3η σεζόν τα χρώματα του ΓΑΣ Μελίκη. Στα play-out και ενώ η ομάδα μας βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, μέτρησε 22 πόντους ΜΟ (βγαίνοντας πρώτος σκόρερ της Γ Εθνικής) και συνεισέφερε τα μέγιστα για να σωθεί η ομάδα!

Ο ίδιος δηλώνει:

"Τα τελευταία δύο χρόνια που συνεργάστηκα με την ομάδα ήταν δύο χρόνια αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης, καθώς την πρώτη χρονιά σε μια δύσκολη συγκυρία για εμένα, που δε μου επέτρεπε να δείξω το αγωνιστικό μου πρόσωπο, όλα τα μέλη της ομάδας ήταν εκεί για εμένα.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά, φέτος, όπου καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο της σωτηρίας και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό! Προσπάθησα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της διοίκησης και να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να προσφέρω. Θέλω να ευχαριστήσω τα τρία βασικά μέλη της διοίκησης, που ήταν δίπλα μου, τον Δημήτρη Στάκταρη, τον Νίκο Αντωνόπουλο και τον Ηλία Κουτζιαμπασόπουλο, καθώς και τον κ. Πεϊμανίδη και την κ. Κραχάλα. Τέλος, ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή Θανάση Τοπούζη αλλά και τον βοηθό, Θωμά Αντωνόπουλο, για μια εκπληκτική χρονιά που ζήσαμε. Καλή συνέχεια σε όλους, εις το επανειδείν!"

Σε ευχαριστούμε για όλα, "Στο"! Καλή τύχη στο επόμενό σου βήμα!