• ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2323 φορές

Στο 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ οι Παλαίμαχοι της Βέροιας

Πανδαισία μπάσκετ παλαιμάχων το τριήμερο 26-28 Μάη στη ζωντανή πόλη της Λάρισας με τη συμμετοχή 28 ομάδων (25  ανδρών και 3 γυναικών), απο 14 πόλεις της Ελλάδας.

Οι παλαίμαχοι της Βέροιας συμμετείχαν στην κατηγορία 50+ και αγωνίστηκαν την Παρασκευή εναντίον της Κομοτηνής και την Κυριακή με αντίπαλο την Αθήνα (ΣΠΑΚΕ).  

Συνεύρεση πάλι με καλούς φίλους των άλλων πόλεων, πολύ και ποιοτικό μπάσκετ και χαλάρωμα με αγγειοδιασταλτικό - χαλαρωτικό τσίπουρο. 

Αγωνιστικά η πρώτη μέρα με αντίπαλο την Κομοτηνή ήταν ελλειπής. Οι δυνάμεις της ομάδας μειώθηκαν κατακόρυφα μιας που μπήκαν στις τέσσερις γραμμές ΜΟΝΟ 6 παίκτες. Οι  απώλειες της τελευταίας βδομάδας δεν επέτρεψαν στους VERIA WARRIORS να ανταποκριθούν στις δυσκολίες του αγώνα. 

Η δεύτερη αγωνιστική  μέρα μας βρήκε πολύ περισσότερο ανταγωνιστικούς  με αντίπαλο την  καλή ομάδα (πρωταθλήτρια) των Αθηνών με ηγέτη το Βαγγέλη Βουρτζούμη. Και ω του θαύματος ήμασταν 7 μέσα στο γήπεδο. Η αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών της ομάδας ανέβηκε κατακόρυφα με τη θεραπευτική βοήθεια του πολύ καλού φίλου και ικανότατου φυσιοθεραπευτή Σωτήρη Λιάκου, ο οποίος συνόδευσε την ομάδα της ΓΙΟΥΓΚΟΠΙΑΣΤΗΚΑ σε αυτό το ταξίδι της. 

ΒΕΡΟΙΑ VS  ΣΠΑΚΕ (ΑΘΗΝΑ): 44-58

ΒΕΡΟΙΑ: (coach Λιάκος - βάσει φύλλο αγώνα),  Ιωαννίδης Γιάννης 2, Κλωνάρας Μιχάλης 15 (3 τρ.), Κοτζαμανίδης Γιάννης 2, Αχτσής Θωμάς, Καραθανάσης Δώρης 4 (αρχ.), Καραγιαννόπουλος  Γιώργος 19, Γεωργούσης  Νίκος

ΣΠΑΚΕ : (coach Καμηλιέρης) Ζουμπουλάκης, Γκιουλιστάνης, Αναστασιάδης, Νάσσου, Βουρτζούμης (αρχ.), Βασιλειάδης, Σπανός, Μπουλάτης, Αθανασόπουλος, Μπουλούκος