ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 305 φορές

Τουρνουά μπάσκετ για τον Άλκη με συμμετοχή του Φιλίππου Βέροιας

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κατά της βίας και του φανατισμού στη μνήμη του Άλκη μας στις αρχές του έτους. Σας χρωστάμε φωτογραφικό υλικό από το τουρνουά, με τη συνδρομή τον γονέων που βρέθηκαν εκεί και απαθανάτισαν τις συγκινητικές στιγμές.

Την εκδήλωση άνοιξε ο υπεύθυνος ακαδημίας Μπαχάρογλου Πάνος με τον λόγο που έγραψε για τον Άλκη που γνώρισε ως προπονητής αφού την περίοδο 2017-18 και 2018-19, ο Άλκης έπαιξε στο προπαιδικό και παιδικό τμήμα αντίστοιχα.

Τη σκυτάλη πήρε η μητέρα του Άλκη που με τον συγκινητικό της λόγο και την δύναμη ψυχής καθήλωσε τους παρευρισκόμενους. Ο Πρόεδρος του Αχιλλέα Τριανδρίας κ. Μουλαράς Ανδρέας με τη σειρά του και τον λόγο του μίλησε για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τον λόγο τους:

Η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονικής κ. Βούλα Πατουλίδου.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ζεϊμπέκης Νίκος

Ο Βουλευτής Β Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος Καράογλου

Ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Γκιουλέκας Κωνσταντίνος.

Ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Στράτος Σιμόπουλος

Επίσης έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση:

Η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ιωάννα Σπανού

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δρόσος Τσαβλής

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τζακόπουλος Αθανάσιος

Ο ιδρυτής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης “Εις το όνομα του Άλκη” κ. Παππάς Λευτέρης.

Διεξήχθησαν τρεις αγώνες των 19 λεπτών και όλοι οι αγώνες έληξαν 19 -19 συμβολικά στη μνήμη του Άλκη που ήταν μόλις 19 ετών.

Οι ομάδες που έλαβαν μέρος ήταν ο Φίλιππος Βέροιας όπου και καταγόταν ο Άλκης, ο Άρης Θεσσαλονίκης που ήταν η αγαπημένη του ομάδα και ο Αχιλλέας όπου και αγωνίστηκε, στην κατηγορία παμπαίδων.

Όλες οι ομάδες αγωνίστηκαν με συγκεκριμένα μπλουζάκια διαφορετικού χρώματος προς τιμήν του Άλκη και φώναξαν στη έναρξη και στο τέλος των αγώνων ρυθμικά Άλκης. Όλε μαζί οι ομάδες στο τέλος του τουρνουά φωνάξανε ρυθμικά ” Άλκη για πάντα στη σκέψη μας.”

Όλοι οι αθλητές παρέλαβαν τα αναμνηστικά μετάλλια κύπελλα και λάβαρα στην μνήμη του Άλκη.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...