ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 302 φορές

Ολοκληρώθηκε με πολλά χαμόγελα και απόλυτη ισορροπία η κανονική διάρκεια για τους Εφήβους των Αετών

Με τον αγώνα στη Νάουσα κόντρα στον πρωτοπόρο Ζαφειράκη, ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η κανονική διάρκεια του Εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η ομάδα του Μάκη Ιωσηφίδη, μπορεί να ηττήθηκε από την ισχυρή ομάδα από τη Νάουσα, ωστόσο ο απολογισμός είναι εξαιρετικός, αν αναλογιστεί κανείς πως αυτά τα παιδιά ουσιαστικά φέτος φανέρωσαν τα πρώτα σημάδια της καθημερινής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις.

Ο απολογισμός των τεσσάρων νικών δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τον προπονητή, που στοχεύει να καθιερώσει αυτά τα παιδιά και να τους ανοίξει διάπλατα την πόρτα για την πρώτη ομάδα.

Κάτι που έγινε βεβαίως, καθώς ήδη πάνω από πέντε αθλητές έχουν ακολουθήσει και θα ακολουθήσουν τις αποστολές των Ανδρών.

Άλλωστε, αυτό ήταν και ο στόχος της δήλωσης συμμετοχής της ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ, ώστε να «χτιστεί» πιο ομαλά ένας κορμός που θα δώσει τη δυνατότητα συγκρότησης των μελλοντικών ρόστερ από παίκτες των τμημάτων υποδομής.

Για τους Εφήβους μας, ακολουθεί η διαδικασία των play off, με τη συμμετοχή των ομάδων που τερμάτισαν τρίτες και τέταρτες στους τρεις ομίλους του πρωταθλήματος, σε ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών.

Τα αποτελέσματα στην κανονική διάρκεια:

ΓΑΣ Μελίκη – Αετοί Βέροιας  38-49
Αετοί Βέροιας – Φίλιππος Βέροιας  49-75
ΑΟΚ Αιγινιακός – Αετοί Βέροιας  52-54
Αετοί Βέροιας – Ζαφειράκης Νάουσας  46-74
Αετοί Βέροιας – ΓΑΣ Μελίκη  54-32
Φίλιππος Βέροιας – Αετοί Βέροιας  69-39
Αετοί Βέροιας – ΑΟΚ Αιγινιακός  68-53
Ζαφειράκης Νάουσας – Αετοί Βέροιας  97-54