ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 722 φορές

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Ολη η πόλη... ένα διαρκείας!

Το τμήμα μπάσκετ του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε ότι από την Πέμπτη 21 Αυγούστου ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Και αυτή την αγωνιστική περίοδο τα εισιτήρια διαρκείας θα έχουν μειωμένες τιμές, δυνατότητα παρακολούθησης όλων των εντός έδρας αγώνων της ομάδας στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» και αυξημένη παροχή υπηρεσιών.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 είναι :

-          Διαρκείας Ακαδημιών 20 ευρώ

-          Silver Member  40 ευρώ

-          Golden Member 100 ευρώ (αριθμημένες θέσεις)

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το κατάστημα OXETTE (Βενιζέλου 7, Βέροια) ενώ κάθε ενδιαφερόμενος για περισσότερες πληροφορίες θα μπορεί να επικοινωνεί με τον κο Λαζό Ηλία στο τηλέφωνο 6932 335069. Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας θα αναρτηθούν και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.filipposbc.gr»

Λαζός Ηλίας (πρόεδρος επιτροπής μπάσκετ) : «Εισιτήρια με κοινωνικό σκοπό»

«Σας καλωσορίζω και ευχαριστώ όλους όσους βρίσκονται εδώ σήμερα και στηρίζουν την ομάδα. Η συνέντευξη αυτή είναι από τις πιο σημαντικές απ’ όσες έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Την προηγούμενη χρονιά μας πρότειναν να προσθέσουμε στην φανέλα της ομάδας το λογότυπο του συλλόγου «Πρωτοβουλία για το παιδί» κάτι που το θεωρήσαμε μεγάλη τιμή και το δεχθήκαμε με ιδιαίτερη χαρά. Κατα την διάρκεια της χρονιάς είχαμε κάποιες σκέψεις και ψάχναμε τρόπους για το πώς η ομάδα θα έρθει πιο κοντά στον σύλλογο αυτό, κάτι όμως που δεν καταφέραμε να υλοποιήσουμε. 

Το φετινό καλοκαίρι λοιπόν, οι σκέψεις και οι προτάσεις μας «ωρίμασαν» ώστε η ομάδα να έρθει πιο κοντά στην “Πρωτοβουλία για το παιδί” και μαζί να προσφέρουμε προς την κοινωνία. Έτσι το λογότυπο του συλλόγου “Πρωτοβουλία για το παιδί” εκτός από την φανέλα της ομάδας, θα υπάρχει και στα εισιτήρια διαρκείας ενώ το 10% των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθεί στην “Πρωτοβουλία για το παιδί”. Τα διαρκείας λοιπόν αποτελούνται από τρείς (3) κατηγορίες. Του αθλητικού κολεγίου με κόστος 20 ευρώ και απευθύνεται στους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας του Φιλίππου. 

Να επισημάνω εδώ ότι το αυτό το εισιτήριο διαρκείας έχει φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί το κάθε παιδί να το ζωγραφίσει και στη συνέχεια να το φωτογραφίσει και να το στείλει στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου στο facebook όπου μια επιτροπή θα επιλέξει το καλύτερα ζωγραφισμένο εισιτήριο και το οποίο και θα κερδίσει κάποια δώρα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν και από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Το βασικό εισιτήριο διαρκείας είναι το silver member με κόστος 40 ευρώ. Έτσι κάποιος μπορεί να δει τα 13 εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, μόνο με περίπου 3 ευρώ ανά παιχνίδι αν αναλογιστεί κανείς ότι τα εισιτήρια των αγώνων για κάποιον μεμονωμένο φίλαθλο θα έχουν κόστος από 5-7 ευρώ ανάλογα βέβαια με το παιχνίδι. Τέλος έχουμε το golden member με κόστος 100 ευρώ που αντιστοιχεί στις αριθμημένες θέσεις με τα καρεκλάκια που υπάρχουν στο γήπεδο. Φέτος, σεβόμενοι τους ανθρώπους που έχουν βοηθήσει κατά το παρελθόν την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας, θα βραβεύονται κατά την διάρκεια του ημιχρόνου και αφού έχουμε έρθει σε επικοινωνία μαζί τους. Επίσης για κάθε εύστοχη βολή που θα πετυχαίνουν οι παίκτες μας ένα (1) ευρώ θα πηγαίνει στην «Πρωτοβουλία για το παιδί». 

Έτσι στο τέλος της χρονιάς για παράδειγμα η ομάδα πετύχει 300 βολές θα δοθούν 300 ευρώ στον σύλλογο. Για τον αριθμό εισιτηρίων δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις. Το όνειρο μας είναι τα 500. Είναι ένα μεγάλο νούμερο αλλά για μας είναι όλη η χρονιά. Καλό θα ήταν να έρθουν φορείς ή σύλλογοι να πάρουν μαζικά εισιτήρια και να τα διαθέσουν στους ανθρώπους τους. Να σκεφτούμε ότι φέτος πέρα από το αθλητικό κομμάτι υπάρχει και ιερός σκοπός. Τους χρειαζόμαστε όλους. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε «πόρους» για την πόλη, για τα παιδιά της Βέροιας και αυτό πρέπει να το σκεφτούν ΟΛΟΙ. Όσο αφορά την σύνθεση της ομάδας και την αγωνιστικότητα της θα πω μόνο ότι φέτος η ομάδα θα είναι μια «μπουνιά» και όλοι θα «ματώνουν» για την φανέλα. Περισσότερα θα αναφέρουμε στην συνέντευξη που θα δώσουμε αποκλειστικά για την παρουσίαση της ομάδας. Θέλουμε τα παιχνίδια μας να είναι μια γιορτή για την πόλη, ο κόσμος που θα βρεθεί κάθε Σάββατο στο γήπεδο, για 2 ώρες να δει καλό μπάσκετ.»

Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος (πρόεδρος Πρωτοβουλία για το παιδί) : «η ισχύς εν τη ενώσει»

«Ξεκινώ με αυτό που ανέφερε ο κος Λαζός ότι δηλαδή ο Φίλιππος δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί απέναντι στο σύλλογο μας αποτελεί μια πολύ ευγενική διατύπωση. Ο Φίλιππος μας έκανε ένα μεγάλο χατίρι με το να τοποθετήσει το λογότυπο μας στην φανέλα του. Αυτό μας βοήθησε, τουλάχιστον ηθικά, πολύ περισσότερο απ’ όσο φαντάζονται οι άνθρωποι του Φιλίππου. Επομένως τα αισθήματα μας για τους ανθρώπους του Φιλίππου πλέον όχι φιλικά αλλά αισθήματα οικογενειακής αγάπης. 

Με τον Φίλιππο μας συνδέει κάτι κοινό, ένα κοινό πρόβλημα. Ο Φίλιππος δραστηριοποιείται στον αθλητικό τομέα και εν μέρει στον πολιτιστικό και εμείς στον κοινωνικό τομέα. Και οι δύο φορείς καταναλώνουμε πολύ ενέργεια ψυχική και πολύ χρόνο στο ζήτημα της βιωσιμότητας μας και μας βασανίζει πολύ το θέμα της οικονομικής μας πορείας. Κοινός παρονομαστής επίσης είναι ότι παρόλο που έχουμε υποστήριξη από τον κόσμο της Βέροιας, από άλλους περισσότερο και από άλλους λιγότερο, δεν έχουμε την υποστήριξη της επίσημης Βέροιας. Αυτό πρέπει να ξεπεραστεί. Δεν είναι δυνατόν ο Φίλιππος να είναι στην Α2 και η «Πρωτοβουλία για το παιδί» αυτή τη στιγμή να μεγαλώνει 30 παιδιά, να είναι ένας κοινωνικός φορέας που για την Ελληνική περιφέρεια έχει αξιοσημείωτο ρόλο και να μην έχουμε την στήριξη της επίσημης πόλης. Γι’ αυτό σκεφτήκαμε «η ισχύς εν τη ενώσει». Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να αλληλοβοηθηθούμε. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Φιλίππου Βέροιας»

Γιώργος Τραπεζανλίδης (πρόεδρος ΑΠΣ Φϊλιππος Βέροιας): «Το νόημα είναι να καταλάβει ο κόσμος της Βέροιας την κοινωνική αξία αυτού του εισιτηρίου»

«Σας ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου που ήρθατε σε αυτή την ιδιαίτερη συνέντευξη και πρωτότυπη. Όπως είπε και ο κος Λαζός φέτος είναι από τις πιο σημαντικές χρονιές για την ιστορία του Φιλίππου Βέροιας και αυτό γιατί είναι μεγάλο επίτευγμα που η ομάδα έφτασε να αγωνίζεται στην Α2 και πρέπει να εδραιωθεί στην κατηγορία. Προσπαθήσαμε την προηγούμενη χρονιά να κάνουμε το κάτι παραπάνω, δεν τα καταφέραμε λόγο απειρίας, λόγο λαθών αλλά όλα αυτά διορθώνονται, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και προχωράμε μπροστά.

Όπως είπα και πριν η ομάδα πρέπει να μείνει στην κατηγορία, να πατήσει γερά στα πόδια της και να δούμε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Πρέπει η βάση της ομάδας να είναι ο κόσμος. Δυστυχώς όπως ανέφερε και ο κος Σιδηρόπουλος δεν υπάρχει βοήθεια από την επίσημη πολιτεία. Έτσι φέτος ο κόσμος είναι αυτός που ελπίζουμε να μας στηρίξει, αγοράζοντας τα εισιτήρια διαρκείας, που είναι φθηνότερα από πέρσι, στηρίζοντας ταυτόχρονα το μεγάλο έργο του συλλόγου «Πρωτοβουλία για το παιδί», ένα κοινωνικό έργο απίστευτο, μια προσπάθεια πιο σημαντική από την δική μας. 

Θέλουμε έτσι και εμείς από την πλευρά μας να αποδείξουμε ότι θέλουμε να στηρίξουμε κοινωνικά την πόλη και όχι την τσέπη της διοίκησης. Το νόημα δεν είναι ο αριθμός πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας. Το νόημα είναι να καταλάβει ο κόσμος της Βέροιας την κοινωνική αξία αυτού του εισιτηρίου και να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται παιχνίδια, όπως πέρσι με την ΑΕΚ, και τα εισιτήρια των φιλοξενούμενων να είναι περισσότερα από τα δικά μας. Εύχομαι καλή χρονιά να έχουμε».