ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 400 φορές

Μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος ο Φίλιππος Βέροιας

Επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β´ Εθνικής, η νεανική ομάδα του coach Ευθύμη Κοθρά θα αναμετρηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου στις 17.00 στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου με την πολύ φιλόδοξη ομάδα του ΒΙΚΟΣ BC.

Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τεστ με το "καλημέρα" για τους παίκτες του Φιλίππου, καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Μετά από έξι και πλέον εβδομάδες εντατικής προετοιμασίας και πολλών φιλικών αναμετρήσεων, οι αθλητές του Φιλίππου είναι έτοιμοι για τα αποκαλυπτήρια μπροστά στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούν όλους τους φίλους του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα να προσέλθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ανανεωμένη ομάδα του μπασκετικού Φιλίππου στα "μονοπάτια" της Β´ Εθνικής.

Το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της ομάδας μας στο YouTube, η γενική είσοδος στο γήπεδο θα είναι 5 ευρώ. Στην είσοδο του ΔΑΚ Βικέλας πριν την έναρξη του αγώνα θα διατίθενται και εισιτήρια διαρκείας.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λόρτος, Σιταρίδης, Τσαρδούλιας και κομισάριος ο Παπαδόπουλος Θ.