ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 381 φορές

Τον 18χρονο σέντερ Νίκο Δημαλή απέκτησε ο Φίλιππος

Την ενίσχυση του ρόστερ της συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, ανακοινώνοντας και την απόκτηση του 18χρονου σέντερ Νίκου Δημαλή.

Αναλυτικά:

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Δημαλή.

Ο ύψους 2.07m αθλητής είναι 18 ετών (γεννημένος στις 10/8/2004), αποτελεί το όγδοο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας και αγωνίζεται τόσο ως Power Forward, όσο και ως Center.

Ο Νίκος κατάγεται από την περιοχή της Πιερίας και ξεκίνησε την καριέρα του από τον τοπικό Βαφύρα.

Από εκεί μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, παίζοντας πολύ σημαντικό ρόλο στην πρόκριση της ομάδας Παίδων του συλλόγου στο F4 της ΕΚΑΣΘ τη σεζόν 2019-20.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον "Γηραιό" χρίστηκε διεθνής με τα χρώματα της Εθνικής Παίδων.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα της Σταυρούπολης, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από τη Γ´ στη Β´ Εθνική κατηγορία.

Ο 18χρονος center αποτελεί ένα πολύ σημαντικό project για την ομάδα μας και απτή απόδειξη της καινούργιας φιλοσοφίας της και της στροφής προς ένα πολύ ανανεωμένο και νεανικό ρόστερ.

Νίκο, σε καλωσορίζουμε στην πόλη της Βέροιας και την οικογένεια του Φιλίππου και σου ευχόμαστε να είσαι υγιής, να χαρείς το μπάσκετ και να βοηθήσεις την ομάδα να πετύχει τους στόχους της!