• ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 319 φορές

Πρώτο φιλικό στην Θεσσαλονίκη για τους VERIA WARRIORS

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου οι βετεράνοι του μπάσκετ ξεκίνησαν την αγωνιστική σαιζόν με φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην κατηγορία 40+.

Έτσι τίμησαν οι δύο σύλλογοι την παγκόσμια μέρα βετεράνων καλαθοσφαίρισης στο κλειστό γήπεδο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη.  

Η ομάδα των VERIA WARRIORS ήταν καταιγιστική στο πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο και η νίκη ήρθε φυσιολογικά με το σκορ να κλείνει στο 65-75.

Εντυπωσίασαν τα 16 τρίποντα, η πολύ καλή άμυνα και ο συνεχής γρήγορος ρυθμός που έδωσε η ομάδα μας. Διακριθέντες όλοι οι συμμετέχοντες, με τους Ιωσηφίδη Μάκη και Κοτζάμπαση Γιώργο να κουβαλάνε την ομάδα στους ώμους τους.

Δυνατές μάχες κάτω απο τα καλάθια αλλά ποτέ με αντιαθλητικό τρόπο με το κλίμα να είναι όπως πάντα εξαιρετικό.

10-26, 29-37, 39-53, 65-75 (τελικό)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : Πετράς (προπονητής), Τρακοσάρης, Σύρος, Καραποστόλου, Χρονόπουλος, Οικονόμου, Δάγκας, Φαρμάκης Κ, Φαρμάκης Γ., Βλαχάκης, Καρδονάτης, Παπασαραφιανός, Κοσμάς, Ταρναρίδης

VERIA WARRIORS: Καραθανάσης (προπονητής), Τυριακίδης 5 (1), Κωστογλίδης 2, Καραθανάσης, Κασάπης 3 (1), Τσακίρης 10 (1) αρχηγός, Εμμανουηλίδης 2, Κοτζάμπασης 20 (6), Μπέρσος, Ιωσηφίδης 35 (6), Κλωνάρας 5 (1)