ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 321 φορές

Φίλιππος: Νικηφόρα η πρόβα τζενεράλε με Μακεδονικό

Φιλικό αγώνα, τον τέταρτο κατά σειρά και τον πιο δυνατό μέχρι τώρα, έδωσε το Σάββατο 17/9 η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας στο γήπεδο της Ευκαρπίας αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη του Μακεδονικού, η οποία αγωνίζεται στον 4ο όμιλο της Β´ Εθνικής.

Αν και οι Βεροιώτες παρατάχθηκαν με αρκετές ελλείψεις λόγω μικροτραυματισμών, ο coach Κοθράς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών, μόλις τέσσερις ημέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για το Κύπελλο Ελλάδος, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21/9 στα Γρεβενά απέναντι στον τοπικό Πρωτέα, ομάδα επίσης Β´ Εθνικής.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με δυνατές μονομαχίες και αρκετή ένταση και κρίθηκε με νίκη των «ερυθρόλευκων» με 75-72, μετά από εύστοχο τρίποντο του αρχηγού Δάνη Ελευθεριάδη στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Πρώτοι σκόρερ της Βεροιώτικης ομάδας αναδείχθηκαν οι Ελευθεριάδης με 21, Μπένας με 16, Αποστολίδης με 15 και οι Ξενιτίδης, Κάτζος με 8.

Ο Φίλιππος ευχαριστεί την ομάδα του Μακεδονικού για τη φιλοξενία και της εύχεται καλή επιτυχία στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής κατηγορίας.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 23-14, 38-34, 56-53, 72-75