ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 504 φορές

Δύο ματς την Τετάρτη για το τουρνουά Νοσταλγία

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση του τουρνουά με δύο αναμετρήσεις που έλαβαν χώρα στο ανοιχτό γήπεδο ΑΡΗΣ Γεωργιάδης στην Εληά.

Στο πρώτο χρονικα παιχνίδι οι Oklaχωμα επιβλήθηκαν των Φουφουτος All Stars με σκορ 67-43 , ενώ στο βραδινό παιχνίδι οι ΘΥΕΛΛΑ έκαμψαν και το εμπόδιο των Basket Gurus με σκορ 71-48 . 

 Εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Μπεκιαριδη δεδομένων και των απουσιών των αντιπάλων , ήταν ευκαιρία για δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα . Πυραυλοκινητος ο Παπανικολάου, που σε συνάρτηση με τον διοσκουρο Μπερσο έτρεξαν , σκόραραν και οργάνωσαν την ομάδα , σταθερή αξία ο Τσιριμπακας στο ζωγραφιστο και πρόσφερε εύκολους πόντους ο Κωτιαδης .

Πολλές απουσίες για την ομάδα του Μωυσιάδη που είχε όμως και 2 σούπερ σταρς για να τους ενισχύσουν . Βιονικη σκόρερ η Αμρακιδου απέδειξε γιατί μεσουρανει τόσα χρόνια στα γυναικεία πρωταθλήματα , αεικίνητος ο Μελανίδης που σκόραρε από μέση απόσταση , αέρινος για ένα ακόμα παιχνίδι ο Λαζάρου και αλάνθαστος από τα 6, 75 ο Σαραφης . 

OKLAΧΩΜΑ: Κωτιαδης 8, Παπανικολάου 20(1), Μπεκιαριδης 4, Τσιριμπακας 7, Μπιτερνας 3, Τσαλιγοπούλος Χ 4, Μπερσος 15(1), Τούφας 6. 

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Σαράφης 12(2), Γαλανουδης 3, Λαζάρου 8, Αμρακιδου 12, Μελανίδης 8. 

Μια ομάδα να την πιεις στο ποτήρι ήταν η αρμάδα του Κονδωνη , που συνέχισε αήττητη την πορεία της στο φετινό τουρνουά και δήλωσε βροντερό παρών για τον τελικό ! Όπως φάνηκε ήρθε νωρίτερα στην πόλη της Βέροιας ο τεράστιος σκόρερ Ινγκραμ Anestis Mouratidis ο οποίος σκόραρε με κάθε δυνατό τρόπο από μακρινή και μέση απόσταση .

Ρεκόρ τριπόντων για το φέτεινο τουρνουά από τον Μπουζικα ο οποίος με 5 τρίποντα σε 6 προσπάθειες έδειξε ότι βρίσκεται σε δαιμονιωδη φόρμα ! Μαέστρος για ένα ακομα παιχνίδι ο Χορμοβας με ένα φανταστικό buzzer beater τρίποντο στο τέλος του ημιχρόνου από το κέντρο του γηπέδου . Τέλος οι Χατζηπαυλιδης και Μπάμπαλης έκαναν πάρτυ μέσα στην ρακέτα και δεν άφησαν περιθώριο στους αντιπάλους ψηλούς . 

Ένα ακόμα παιχνίδι με γέλιο χαρά και συγκινήσεις για τους Basket Globetrotters του Κυβεντίδη που κατάφεραν να μην σπάσουν το σερί ηττών τους για ένα ακόμα παιχνίδι . Οι Χωματας και Ουζουνης έτρεξαν και σκόραραν από μέση απόσταση , ο Τζινας κυριάρχησε στην ρακέτα και το θωρηκτό Τζουρτζιας πάλεψε με τα θηρία αλλά δεν τα κατάφεραν .

Ειδικά μετά το τέλος του τρίτου δεκαλεπτου η μυρωδιά της πίτσας από τον πάγκο της ομάδας έκανε τους παίχτες να ζητάνε όλοι αλλαγή ... 

ΘΎΕΛΛΑ: Μπουζίκας 17(5), Χορμόβας 13(1), Χατζηπαυλίδης 13, Μουρατίδης 11(3), Μπάμπαλης 9, Αλεξόπουλος 5, Μπαλτζής 3, Κονδωνής

BASKET GURUS: Χωματάς 11, Ουζούνης 10, Τσιγαρας 9, Τζίνας 8, Τζιούρτζιας 4, Κυβεντίδης 2, Σαλαμάνης 2, Χατζηπάντος 2, Αλεξίου, Δέλλιος, Φενερίδης.