ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 418 φορές

Οι αγώνες της Τετάρτης για το τουρνουά "Νοσταλγία"

Την Τεταρτη 8 Ιουνίου συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση με δύο παιχνίδια που έλαβαν χώρα στο ΕΑΚ Μακροχωρίου. Στο απογευματινό παιχνίδι οι Oklaχωμα επιβλήθηκαν των Αχθος Αρουρης με σκορ 66-43, και στο βραδινό παιχνίδι οι Daltons κέρδισαν τους Φουφουτος με σκορ 60 -32. 

Επανήλθαν στις νίκες οι παίκτες του Μπεκιαριδη με αιχμή του δόρατος τους Τουφα και Κυριαζοπουλο που σκόραραν από μέση απόσταση και τους Τσαλιγοπούλο Α. και  Βλαχακη να σκοράρουν στην ρακέτα . Αέρινος ο Κορυτσαίος που έδωσε λύσεις . 

Ασταμάτητος ο αρχηγός Κατροτζανακης έκανε πάρτυ στην ρακέτα , εκτελεστής ο Ιωακειμίδης , αέρινος ο Λιοτακης και ακούραστος ο Ανδριανιδης πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να αποσοβήσουν την ήττα . 

OKLAΧΩΜΑ: Τσαλιγοπούλος Α. 8, Βλαχακης 5, Μπιτερνας 4, Τσιριμπακας 5, Μπεκιαριδης 2, Τσαλιγοπούλος Χ. 6, Μπερσος 5(1), Κυριαζοπουλος 8, Κωτιαδης 2, Παπανικολάου 2, Κορυτσαιος 10, Τούφας 9. 

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ: Λιοτακης 3, Ιωακειμίδης 11(1), Ζαννος 8, Τσιβελιδης 4, Κατροτζανακης 10, Ανδριανιδης 2, Κιορπες 2, Λαμπράκης , Παπαγεωργόπουλος 4. 

Επιστροφή στις νίκες για τους παίκτες του  Καραθανάση που είχε σε καλή μέρα τους περιφερειακούς του . Οι Γαβριηλίδης και Παπαδόπουλος σκόραραν από μακριά , αχαστος ο Κλωναρας  και το καλύτερο του παιχνίδι για φέτος ο Μπογδαμπειδης που ακολουθεί τα χνάρια του δεινού σκόρερ πατέρα του . 

Ακούραστοι οι παίκτες του Μωυσιαδη που αν και 5 ατομα ετρεχαν σε όλο το παιχνίδι . Αερινος ο Air Λαζαρου , δεινος σουτέρ ο αρχηγός , καταπληκτικός ο Κυπαρισσοπουλος μέχρι δυστυχώς να βγει με τράβηγμα , και αχαστος ο Σαραφης. 

,Να σημειωθεί ότι ο Καραθανάσης σκόραρε και με τις δύο ομάδες ... Και ο Παπαδόπουλος έφαγε τάπα από τον διαιτητή του αγώνα κύριο Μελανίδη. 

DALTONS: Γαβριηλίδης 11(1), Παπαδόπουλος 11(1), Καραθανάσης 3, Μόρφης 8, Ποταμοπουλος, Καραγιαννόπουλος 2, Μπογδαμπειδης 15, Κλωναρας 13. 

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Μωυσιαδης 7, Λαζάρου 4, Κυπαρισσοπουλος 4, Σαράφης 12(1), Γαλανουδης 5, Καραθανάσης 2.